Lavice pro děti Kid Furniture Bench Blue Smoby modrá s UV filtrem 70 kg nosnost výška 27 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Lavice pro děti Kid Furniture Bench Blue od francouzského výrobce Smoby představuje vynikající doplněk do zahrady, který využijí děti již od 18 měsíců. Lavice na sezení je vyhotovena v modro-bílé barevné kombinaci a své zářivé barvy si zachová i po letech používání díky anti UV filtru, který zabrání jejich vyblednutí. Dětská lavice nabídne místo k sezení pro 2 děti, které ji využijí na zahradě, dvoře, ale také v interiéru. Je vhodným doplňkem k dětským domečkům Smoby a dalšímu zahradnímu nábytku z kolekce Kid Furniture.

Lavice je vyrobena z prvotřídních plastů, její nohy jsou vyrobeny speciální technologií Blow Moulding, která jim dodává nejvyšší odolnost a pevnost. Lavice se vyznačuje vysokou stabilitou, její robustní nohy jsou uzpůsobeny i na hru v interiéru. Oblé hrany zaručují dětem bezpečnost a povrch lavice je jemný, sametový na dotek. Celková nosnost lavice je až 70 kg a výška sedáku je 27 cm, takže se na ni snadno posadí i malé děti a budou mít skutečný pocit pohodlí. Rozměry lavice jsou 63*34*27 cm, přičemž její délka je 63 cm. Váha produktu je 1,7 kg, je skladná a snadno lze v případě potřeby přemístit.

Lavice pro děti od Smoby naučí vaše dítě samostatně sedět v té správné poloze. Je určena pro více dětí, využijí ji nejen při hraní, ale i během jídla či na zahradní párty a dokonale zapadne do každé zahrady. Když se dítě unaví při hře na čerstvém vzduchu, může se lavici nejen posadit, ale také lehnout a tak odpočívat. Moderní lavice k sezení nabízí variabilní možnosti použití během celého roku.

Přední francouzský výrobce Smoby přináší dětem kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu63*34*27 cm
Celková výška27 cm
Výška sedací plochy27 cm
UV filterAno
Hmotnost1,7 kg
Nosnost70 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.