Lahvička s mlékem a se zvukem Milk Bottle with Sound Mon Grand Poupon Corolle pro 36–42 cm panenku

Popis produktu

Krmení panenky bude pro vaše děťátko díky Corolle krásným zážitkem. Láhev s mlékem a se zvukem pro panenku Mon Grand Poupon Corolle nesmí chybět žádné panence Corolle o rozměrech 36–42 cm. Jako jediný e-shop na trhu vašim dětem přinášíme tento jedinečný doplněk hry v podobě láhve s mlékem. Láhev s mlékem s rozkošným potiskem navíc vydává 3 realistické zvuky a děti budou mít pocit, jako kdyby krmily skutečné miminko. Díky tomuto doplňku pro panenku Corolle bude každá hra s voňavou panenkou nezapomenutelná a dětem přinese množství zážitků.

Dokonale propracované detaily této láhve s mlékem pro panenku Mon Grand Poupon a prvotřídní materiály příjemné na dotyk zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale i komunikační schopnosti. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mimo jiné poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček. Přesvědčte se o tom sami díky této láhvi s mlékem, která vydává 3 realistické zvuky krmení.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • láhev s mlékem a se zvukem
  • pro panenky s velikostí 36–42 cm
  • od 3 let
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu5*15*20 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,12 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvatyrkysová
Vhodné pro panenku36 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.