Kyblíček set z cukrové třtiny Bio Sugar Cane Bucket Smoby 4 díly – z kolekce Smoby Green 100% recyklovatelný od 18 měsíců

Popis produktu

Díky ekologickým hračkám z kolekce Smoby Green si vaše děti už od útlého věku dokážou vytvářet správný vztah k životnímu prostředí! Kyblíček set Bio z dílny francouzských designérů Smoby je vyroben z pravé cukrové třtiny a je vhodný pro chlapce a dívky od 18 měsíců. Prvotřídní set obsahuje modrý kyblíček se sítkem na přesýpání písku a oranžovou lopatku a hrabičky. Sada hraček do písku au vody je 100% recyklovatelná, přičemž její plastový materiál sestává až z 90% organické složky, získané z rychle rostoucí cukrové třtiny. Takový dárek potěší chlapce a dívky, je tím nejlepším, co jim můžete nabídnout.

Francouzský Smoby dbá na ochranu životního prostředí, takže se můžete těšit na produkt ve stylovém obalu z designového pevného kartonu, který lze také 100% recyklovat. Výroba hraček z udržitelného plastu je v současnosti velkou výzvou pro všechny výrobce hraček a Smoby patří mezi první z nich. Plastové hračky z rostlinných zdrojů vykazují stejnou kvalitu, odolnost a mají rovněž jemný povrch, jako hračky vyráběné z plastu, získaného z ropy, takže si nevšimnete žádný rozdíl. Dopřejte svým dětem zábavu s hračkami budoucnosti, které šetří životní prostředí a podněcují rozvoj jejich fantazie a představivosti. S jednotlivými doplňky si procvičí jemnou motoriku a svůj volný čas stráví na čerstvém vzduchu na pískovišti nebo dvoře při hře na zahradníky.

Kyblíček má praktické držadlo, přizpůsobené pro malé dětské ruce. Francouzský Smoby už dlouhá léta přináší dětem ty prvotřídní hračky s vlastní, originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu15*15*27 cm
Celková výška27 cm
Hmotnost126 g
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.