Květinářství s vlastní výrobou květin Flower Market Smoby z různých textilních lupínků 104 doplňků

Popis produktu

Květinářství s vlastní výrobou květin Flower Market od francouzského výrobce Smoby představuje skvělou hračku pro všechny kreativní děti od 3 let, které si otevřou své vlastní květinářství. Kreativní hračka na výrobu květin umožní chlapcům a dívkám navrhovat nádherné kytice, přičemž kombinují různé typy barevných lupínků a spojují je pomocí mechanického lisu. Děti dovnitř lisu vloží krátký stonek, vyberou vhodné textilní lupínky, které vloží do vrchní části a poté se pod lehkým tlakem spojí s ostatními částmi květu. Vytvořená květina se vloží do dlouhé části stonku a kytička je připravena na vložení do papírového obalu, ve kterém ji děti předají svým zákazníkům nebo darují svým blízkým.

Kytice lze opět rozebrat, takže si malé květinářky zkoušejí stále nové návrhy, spolu se svými kamarádkami a sourozenci mohou soutěžit, kdo dokáže připravit nejkrásnější kytici. Součástí balení jsou také 2 plastové vázičky, do kterých připravené kytičky jednoduše odloží. Kreativní sada obsahuje až 104 doplňků, mezi kterými je stroj s lisem, 47 látkových okvětních lístků, 8 dlouhých a 8 krátkých stonků rostlin, 16 razítek na spojení květin, 2 vázy, 2 zkumavky, 3 špičaté papírové sáčky na balení kytic a nálepky na zdobení. Květináři se mohou spolehnout také na ilustrovanou příručku s návodem, který přináší tipy, jak funguje lis na květiny a způsob jejich výroby.

Přístroj na výrobu květin je vyroben z pevných a odolných plastů se sametově jemným povrchem a zaoblenými hranami. Přinese dětem realistické zážitky při hře na návrháře a výrobce stylových kytic pro jakoukoli příležitost. Zahraje si s ním i několik dětí, kamarádů a sourozenců. Společně se naučí připravovat kytice, porovnávají své návrhy a vybírají nejlepší kombinace květin. Přibližují se světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a zároveň si rozvíjejí fantazii a představivost. Zlepšují si jemnou motoriku a logické myšlení, rychleji se socializují a trénují si komunikační schopnosti. Ke květinářství lze dokoupit i další materiál na výrobu kytic, který nabízíme v našem e-shopu.

Rozměry produktu jsou 45*25*38 cm. Smoby už dlouhá léta přináší dětem hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu45*25*38 cm
Rozměry balení30*15*45 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.