Květináč k domečku na zahradu Eden Planter Smoby 20litrový se 7 doplňky pro zahradníka 57 cm délka od 24 měsíců

Popis produktu

Květináč Eden Planter od francouzského výrobce Smoby představuje skvělý dárek pro všechny děti od 2 let, které si rády hrají na zahradníky. Originální květináč v zeleno-šedém provedení má objem až 20 litrů, kluci a dívky si do něj mohou zasadit své první květiny, bylinky nebo zeleninu. Při sázení se mohou spolehnout na sadu 7 doplňků – k dispozici budou mít lopatku, hrabičky, sázecí kolík a 4 značky, kterými označí druh rostlinky. Dno květináče lze v případě potřeby provrtat, díky čemuž se zajistí přirozené odtékání vody. Dětský květináč představuje ideální doplněk k domečkům Smoby, lze jej používat i samostatně.

Květináč pro děti je vyroben z pevných a odolných plastových materiálů se zaoblenými hranami. Jeho povrch je chráněn anti UV filtrem, díky čemuž výborně odolává slunečním paprskům a zachová si svůj krásný vzhled i po letech používání. Díky květináči se děti naučí sázet semínka, sledují jejich růst, zalévají je a hravým způsobem si vytvářejí pozitivní vztah k přírodě a tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň se přibližují světu dospělých, hrou na povolání zahradníků získávají pocit zodpovědnosti. Rozvíjejí si také jemnou motoriku a logické myšlení. Kompaktní květináč o rozměrech 57*24*22 cm se vejde na každou zahradu a dvůr, umístit jej můžete i na balkon.

Francouzský výrobce Smoby již po desetiletí přináší dětem špičkové hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu57*24*22 cm
Celková výška22 cm
Rozměry balení26*25*60 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.