Kurník pro 5 slepic Cluck Cluck Cottage Green Smoby 4 dveře se schody a krmítkem a hnízdo s falešným vajíčkem 128 cm výška

Popis produktu

Mají vaše děti rády zvířátka a hrají si na farmáře? Kurník pro slepičky Cluck Cluck Cottage Green od francouzského výrobce Smoby se pyšní nádherným vzhledem a přinese dětem od 3 let realistické zážitky při chovu hospodářských zvířat. Kurník je vybaven 4 otevíratelnými dveřmi s uzamykáním, dítě má k němu přístup z přední i zadní části. Do kurníku se vejde 5 slepic, které mají k dispozici bidýlko na sezení a také hnízdo na snášení vajíček. Prostorný kurník zaručí slepičkám ideální životní podmínky, jeho součástí je i ventilace, kterou děti nastaví pomocí otočného ventilu. Praktická rampa se schůdky zaručuje slepičkám snadný vstup a výstup z kurníku.

Střecha kurníku je vybavena praktickou okapovou rourou a nádobou, do které se sbírá dešťová voda, rovněž ji děti mohou využít jako krmítko. Chlapci i dívky si zahrají na povolání farmářů, krmí slepičky, kontrolují, zda mají dost vody a sbírají každý den vajíčka. Tímto způsobem si vytvářejí pozitivní vztah k přírodě a zvířatům, nabydou nových dovedností, rozvíjejí si logické myšlení a jemnou motoriku. Přibližují se světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a zdravé sebevědomí. Při péči o zvířátka budou mít k dispozici také informační brožurku a potěší je i falešné vajíčko.

Dětský kurník pro slepice je vyroben z pevných plastových materiálů bez obsahu škodlivých ftalátů a je 100% recyklovatelný. Povrch kurníku je jemný na dotek, zaoblené hrany poskytují dětem při hře bezpečnost. Domeček pro slepičky stojí na 2 nohách, odolná konstrukce zaručuje jeho vysokou stabilitu i v nepříznivém počasí. Údržba kurníku je velmi jednoduchá, plastový povrch snadno očistíte od nečistot, čímž vytvoříte slepičkám zdravé a čisté prostředí. Originální kurník v barevné kombinaci zelené, bílé a šedé okouzlí každé dítě, jeho povrch je chráněn anti UV filtrem, díky kterému si zachová své krásné barvy i po dlouhé době.

Povrch kuře ve tvaru reliéfu ze dřeva a kamene okouzlí vaše nejmenší, přičemž je potěší i obrázky ve tvaru slepiček. S velkými plastovými díly a šrouby sestavíte kurník velmi rychle a jednoduše, bez jakýchkoli problémů. Po rozložení nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Celkové rozměry kurníku jsou 159*126*128 cm, přičemž jeho výška je 128 cm.

Francouzský výrobce Smoby již po desetiletí přináší dětem prvotřídní hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu159*126*128 cm
Celková výška128 cm
Rozměry balení113*36*58 cm
Celková délka159 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost11 kg
Notechicken house
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4585 Fúrik s kosačkou
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.