Kurník pro 5 slepic Cluck Cluck Cottage Beige Smoby 4 dveře se schody a krmítkem a hnízdo s falešným vajíčkem 128 cm výška

Popis produktu

Dopřejte svým dětem realistický zážitek při chovu hospodářských zvířat. Kurník pro slepičky Cluck Cluck Cottage Beige od francouzského výrobce Smoby se pyšní nádherným vzhledem a je plně přizpůsoben pro potřeby každého malého farmáře od 3 let. Kurník je vybaven 4 otevíratelnými dveřmi s uzamykáním, dítě má k němu přístup z přední i zadní části. Do kurníku se vejde 5 slepic, které mají k dispozici bidýlko na sezení a také hnízdo na snášení vajíček. Prostorný kurník zaručí slepičkám ideální životní podmínky, jeho součástí je i ventilace, kterou děti nastaví pomocí otočného ventilu. Praktická rampa se schůdky zaručuje slepičkám snadný vstup a výstup z kurníku.

Střecha kurníku je vybavena praktickou okapovou rourou a nádobou, do které se sbírá dešťová voda, rovněž ji děti mohou využít jako krmítko. Chlapci i dívky si zahrají na povolání farmářů, krmí slepičky, kontrolují, zda mají dost vody a sbírají každý den vajíčka. Tímto způsobem si vytvářejí pozitivní vztah k přírodě a zvířatům, nabydou nových dovedností, rozvíjejí si logické myšlení a jemnou motoriku. Přibližují se světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a zdravé sebevědomí. Při péči o zvířátka budou mít k dispozici také informační brožurku a potěší je i falešné vajíčko

Dětský kurník pro slepice je vyroben z pevných plastových materiálů bez obsahu škodlivých ftalátů a je 100% recyklovatelný. Povrch kuře je jemný na dotek, zaoblené hrany poskytují dětem při hře bezpečnost. Domeček pro slepičky stojí na 2 nohách, odolná konstrukce zaručuje jeho vysokou stabilitu i v nepříznivém počasí. Údržba kurníku je velmi jednoduchá, plastový povrch snadno očistíte od nečistot, čímž vytvoříte slepičkám zdravé a čisté prostředí. Moderní kurník v barevné kombinaci béžové, bílé a šedé okouzlí každé dítě, jeho povrch je chráněn anti UV filtrem, díky kterému si zachová své krásné barvy i po dlouhé době.

Povrch kurníku ve tvaru reliéfu ze dřeva a kamene okouzlí vaše nejmenší, přičemž je potěší i obrázky ve tvaru slepiček. S velkými plastovými díly a šrouby sestavíte kurník velmi rychle a jednoduše, bez jakýchkoli problémů. Po rozložení nezabírá moc místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Celkové rozměry kurníku jsou 159*126*128 cm, přičemž jeho výška je 128 cm.

Francouzský výrobce Smoby již po desetiletí přináší dětem prvotřídní hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu159*126*128 cm
Celková výška128 cm
Rozměry balení113*36*58 cm
Celková délka159 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost11 kg
Notechicken house
Barvabéžová
Set produktůNe
gift SS2024ECO4585 Fúrik s kosačkou
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.