Kufřík s nářadím a skládacím autíčkem Auta 3 Smoby a 24 doplňků

Popis produktu

Smoby kufřík s nářadím a skladadacím autíčkem Cars 3 je ideální hračka pro každého kutila. Praktická sada kufříku se skládacím autíčkem přichází s motivem oblíbené pohádky Auta – Cars 3. Hračka je hodná pro chlapečky od 3 let, kteří si rádi hrají s autíčky a pracovním nářadím. Celý kufřík se nese v duchu známé pohádky Auta 3, která je u dětí velmi populární a hned si ho zamilují. S touto hračkou bude z dítěte malý automechanik, který si složí své vlastní autíčko.

Kufřík obsahuje až 24 doplňků, které ve své dílně potřebuje každý malý mechanik – 1 šroubovák, 1 francouzský klíč, 1 kloubový klíč, autíčko McQueen na poskládání, 8 koleček a 10 šroubů. Je proveden v pěkné červené a černé barevné kombinaci. Nářadí je vyrobeno z kvalitního plastu, který je odolný a příjemný na dotek. Vytvarováno je tak, aby jej malé dítě umělo s jistotou a správně uchopit a hrát si s ním. S celou hračkářskou sadou, ale také se složeným autíčkem si kluci užijí kopec zábavy. Díky praktickému kufříku budou mít jako správní automechanici všechny potřebné věci na jednom místě.

Je to ideální doplněk k dětské autodílně od francouzské společnosti Smoby, jejíž dlouholetá tradice zaručuje nejvyšší kvalitu. Hraní si s nářadím podporuje u dětí fantazii a jemnou motoriku, která je velmi důležitá. Navíc si užijí velkou hromadu zábavy. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost všech hraček, které jsou vyrobeny podle norem a evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*11*24 cm
Hmotnost0,64 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.