Lékařský kufřík Hello Kitty Smoby s 25 doplňky

Popis produktu

Lékařský kufřík s výbavou od francouzského výrobce Smoby je nadčasová sada lékařských doplňků, která přichází v balení v praktickém růžovém kufříku s průhledným krytem. Je jako stvořený pro děti od 3 let, které si rády hrají hry na povolání doktorů a lékařů. Kufřík s animovaným motivem Hello Kitty nabídne dětem až 25 doplňků, díky kterým poskytnou pacientům to nejlepší vyšetření. Mezi doplňky najdou stetoskop, stříkačku, lékařské brýle, teploměr, otoskop, kladívko, náplasti, nůžky, kartičku na přezkoušení zraku, kartičku se záznamem o vyšetření, krabičky a lahvičky s lékem. Dětský lékařský kufřík je lehký, je vyrobený z plastu, který je sametový na dotek. Díky praktickému držadlu se jednoduše přenáší.

Dětská souprava pro lékaře je nejen velmi zábavná hračka s realistickým designem, ale ve velké míře přispívá k rozvoji dětí. Manipulací s lékařským nářadím a doplňky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Prostřednictvím předmětů, které používají v práci doktoři, se přibližují k světu dospělých. Učí se logicky přemýšlet, komunikovat se svými pacienty a pomáhat jim. Rozměry kufříku jsou 26*11*24 cm.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem kvalitní hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*11*24 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.