Kufřík s autem Flash McQueen Cars XRS Smoby a pracovním nářadím a 23 doplňků

Popis produktu

Kufřík s nářadím a skládacím autíčkem McQueen XRS od francouzského Smoby je ideální hračka pro každého kutila od 3 let. Praktická sada kufříku v červeno-černém provedení přichází v motivu oblíbené pohádky Auta. Chlapci se mohou těšit na bohatou sadu 24 doplňků, mezi nimiž najdou šroubovák, kloubový klíč, šrouby a montážní díly autíčka McQueen. S touto hračkou se stane z dítěte malý automechanik, který si sestaví své vlastní autíčko.

Nářadí je vyrobeno z kvalitního plastu, který je odolný a příjemný na dotek. Vytvarované je tak, aby ho malé dítě umělo s jistotou a správně uchopit a hrát si s ním. Díky držadlu lze kufřík snadno přenášet, dítě si s ním zahraje i na návštěvách či výletech. Při skládání autíčka nabírají děti pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky si zlepšují i jemnou motoriku a pohybové dovednosti, také logické myšlení a technickou představivost.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost všech hraček, které jsou vyrobeny podle norem a evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu26*10*24 cm
Celková výška30 cm
Celková délka26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.