Kuchyňské nádobí z cukrové třtiny Bio Sugar Cane Kitchen Set Little Smoby sada 14 dílů Green 100% recyklovatelné od 18 měsíců

Popis produktu

Kuchyňské nádobí z cukrové třtiny Kitchen Set Little od francouzského výrobce Smoby potěší každé dítě již od 18 měsíců. Kuchyňské nádobí pochází z kolekce Smoby Green a je vyrobeno z pravé cukrové třtiny. Díky použitému materiálu při výrobě je hračka 100% recyklovatelná, přičemž její plastový materiál sestává až z 90% organické složky, získané z rychle rostoucí cukrové třtiny, takže nezatěžuje životní prostředí. Sada obsahuje 14 dílů kuchyňského nádobí – 2 šálky, 2 skleničky, 2 talířky, 2 vidličky, 2 nožíky, 2 lžičky, 1 konvičku na mléko a 1 nádobku na cukr.

Jednotlivé doplňky mají jemný povrch, sametově jemný na dotek. Realistické provedení přinese dětem ty nejkrásnější zážitky při hře na hostitele, sadu nádobí využijí při posezeních se svými kamarády, sourozenci, na piknicích nebo si s nádobíčkem zahrají ve své kuchyňce. Naplno si rozvíjejí logické myšlení, fantazii a představivost, při hře více dětí nabírají sebevědomí a učí se rychleji vytvářet zdravé sociální vazby. Kuchyňské nádobí přichází ve stylovém obalu z pevného kartonu, který lze na 100% recyklovat. Výroba hraček z udržitelného plastu je v současnosti velkou výzvou pro všechny výrobce a Smoby patří mezi první z nich. Plastové hračky z rostlinných zdrojů vykazují stejnou kvalitu, odolnost a mají rovněž jemný povrch jako hračky vyráběné z plastu získaného z ropy.

Francouzský výrobce Smoby již dlouhá léta přináší dětem nádherné hračky v prvotřídní kvalitě. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení22*8*31 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.