Kuchyňka cedrová s tekoucí vodou Yummy 300 Outdoor Play Kitchen Exit Toys venkovní se stříškou pečicí troubou a kuchyňským nářadím od 24 měs.

Popis produktu

Cedrová kuchyňka Yummy 300 od holandské značky Exit Toys zabaví všechny děti od 2 do 5 let, které si rády hrají na kuchaře. Nadčasovou dřevěnou kuchyňku v přírodním provedení mohou malí kuchaři a kuchařky využívat v interiéru i exteriéru, je vybavena sporákem s pečicí troubou, úložným prostorem a dřezem s vodovodní baterií s funkcí tekoucí vody. Chlapce a dívky potěší také sadě náčiní, ve které najdou pánev, hrnec s poklicí, obracečku, naběračku a zdravé potraviny. Součástí kuchyňky je také tabulka na psaní s křídou a během horkých letních dnů ocení děti i zelenou stříšku, která je ochrání před nadměrným slunečním zářením.

S cedrovou kuchyňkou Yummy 300 se budou děti cítit jako skuteční šéfkuchaři a zažijí s ní realistické zážitky při každodenním vaření. Venkovní kuchyňka umožňuje připojení zahradní hadice, díky čemuž získají děti funkční vodovodní kohoutek, odkud si mohou pouštět vodu do dřezu a opláchnout si v něm ruce, mýt nádobí nebo si napustí vodu do skleniček. Dřez tvoří odnímatelná nádoba, ze které se dá voda po mytí kdykoli vylít. Děti mají k dispozici dostatek úložného prostoru a také háčky na zavěšení kuchyňských doplňků. Kuchyňka je mimořádně stabilní díky 6 podstavcům, je velmi pevná a odolná, vydrží dětem dlouhá léta.

Dřevěné kuchyňky Exit Toys jsou vyráběny z prvotřídního cedrového dřeva s certifikací FSC 100%, které je získáváno těžbou v souladu s přísnými standardy lesního hospodářství. Cedrové dřevo se neodštěpuje, vyznačuje se vysokou odolností vůči dešti a nepříznivým povětrnostním podmínkám, proto skvěle odolává i hnilobě. Kuchyňku nemusíte před použitím ošetřovat, stačí ji jen sestavit a dítě si v ní může ihned hrát i se svými sourozenci a kamarády. Celkové rozměry kuchyňky jsou 164*102*98 cm, váži 19 kg. Díky ní se děti mohou všestranně rozvíjet a přibližují se světu dospělých.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71, FSC. Dřevěné kuchyňky z cedru se vyznačují originálním holandským vzhledem a umožňují dětem trávit čas na čerstvém vzduchu, kreativně se rozvíjet a vytvářet si pozitivní vztah k přírodě. Díky kvalitnímu přírodnímu materiálu vydrží ve vaší rodině dlouhá léta a kdykoli je můžete rozšířit o další kuchyňské doplňky!


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu164*102*98 cm
Hmotnost19 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.