Kuchyňka Tefal SuperChef Smoby elektronická se zvuky, s jídelním pultem a 37 doplňky (toaster)

Popis produktu

Dětská kuchyňka SuperChef Tefal je červeno-bílo-stříbrná velká a krásná kuchyňská linka se zvukem a výjimečným designem vyrobená v licenci značky Tefal. Je dodávána s množstvím doplňků, celkem až 37 kusů, které tuto kuchyňku dělají jedinečnou svého druhu. K doplňkům dětského kuchyňky patří topinkovač s topinkami, 2 vidličky, 2 lžičky, nožíky, 2 sklenice, 2 šálky, 4 kusy kuchyňského nádobí, 1 hrnec s poklicí, pánev na smažení, talířky pod šálky s kávou, 2 talíře, slánka s pepřenkou, láhev s vodou. 2 koření a 8 druhů potravin. Topinkovač je mechanický, funkční a vyhazuje topinky. Ve spodní části kuchyňky je dominantní chladnička s množstvím poliček a úložného prostoru.

Má otevírací dvířka s pohodlnými oblými úchytkami. Kuchyňka je vybavena troubou na pečení s mřížkou na grilování. Nad troubou na pečení je sporák. Elektrické plotýnky vydávají zvuky jako při reálném vaření, pečení, smažení či bublání vody Blop-Blop. Při otočení vypínače se ozve zvuk Cric-Cric. Kuchyňka pro děti má hluboký dřez na mytí nádobí s odkapávačem. Kuchyňka pro děti obsahuje množství úložného prostoru, kde se vejdou všechny, doplňky a tak se žádné z nich nebude povalovat po zemi. Nad kuchyňskou deskou je barový pult, který je velmi pěkným doplňkem této elegantní kuchyňky.

Vedľa sporáku je gril a nad ním poličky s kořením a příborem. Po pravé ruce je menší kuchyňský stůl s prostíráním, na kterém se dá jíst nebo jej použít jako pracovní desku při vaření. Pěknou ozdobou celé kuchyňky je integrován Espresso kávovar s odnímatelným sítkem as bílými šálky na kávu. O čistý vzduch během vaření se stará stříbrném-šedý digestoř oblého tvaru. Z něj visí háčky s kuchyňskými potřebami. Je to ideální kuchyňka na hraní na dlouhá léta a zároveň se s ní vyhraje i více dětí. Touto formou si děti pěstují komunikační schopnosti a je to forma sociální interakce, při které napodobují chování dospělých. Délka kuchyňky je 115 cm, výška 97 cm a hloubka 41 cm.

Výška pracovní desky je 50 cm. Kuchyňka pro děti Superchef Tefal je mírně oválná a proto je pro děti bezpečná. Je vyrobena z kvalitních a odolných plastových materiálů, které jsou zároveň příjemné a sametové na dotek. Kuchyňka je provedena v moderní červeno-bílo-stříbrné kombinaci, v barevných odstínech, které kopírují reálné kuchyně pro dospělé. Je doplněna realistickými nálepkami a maximální vkusnou výzdobou. Velmi oblíbená a žádaná. Vyrobená ve Francii s francouzským designem, šarmem a precizností. Funguje na baterie.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • přístupná z každé strany
  • realistické zvuky jako při vaření Blop Blop
  • zvuky Cric Cric při zapínání
  • topinkovač s topinkami
  • espresso kávovar se šálky
  • kuchyňský stůl s prostíráním
  • od 3 let
  • celková výška 97 cm
  • 37 doplňků
  • vhodná pro dívky i chlapce
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu115*41*97 cm
Celková výška97 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost10.50 kg
Barvačervená
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.