Kuchyňka Tefal Super Chef Deluxe Smoby elektronická s magickým hrncem grilem a ledem 46 doplňků

Popis produktu

Elektronická kuchyňka Smoby Tefal Super Chef Deluxe s magickými funkcemi a realistickými zvukovými efekty, je unikátní a inovativní dětská kuchyňka s výjimečným designem a krásnými doplňky. Má množství doplňků a funkcí, které ji činí jedinečnou. Kuchyňka Tefal Super Chef Deluxe má krásné barevné provedení jahodovo-béžové barvy. Kuchyňka pro děti je inspirována novými módními trendy a její provedení dokonale kopíruje realistické designérské kuchyně. Její zářivé barvy navíc vzbuzují u dětí fantazii a představivost. Kuchyňka Smoby je vhodná pro chlapce a dívky ve věku od 3 let. Všechny detaily kuchyňky jsou přizpůsobeny malým dětským ručkám. Děti si tak pěstují hmatovou citlivost, koordinaci pohybů a jemné motorické schopnosti. Hra s dětskou kuchyňkou u dětí také pomáhá rozvíjet komunikační schopnosti, a hrou napodobují dospělé. Dětská kuchyňka je elektronická, a proto má speciální funkce, které okouzlí každé dítě. Sporák při vaření vydává realistické zvuky Blop Blop Psssch. Kuchyňka je vybavena sadou 46 doplňků, mezi které patří rekvizity skutečných surovin a náčiní, používaných ve skutečných kuchyních.

Proč právě tato dětská kuchyňka?

Z celého modelu dětské kuchyňky je cítit originální nápady francouzských designérů, kterým velmi záleží na tom, jak má správná a moderní kuchyňka vypadat. Design však není všechno a Francouzi se postarali o to, aby si každé dítě od 3 let mohlo hrát s kuchyňkou, která realisticky simuluje skutečné vaření a pečení. Všechny díly na dětské kuchyňce jsou vyrobeny z jemných plastových materiálů, které se vyznačují velkou trvanlivostí a odolností, aby co nejdéle mohly sloužit všem dětem se zálibou ve vaření. Děti si díky této jedinečné kuchyňce dokáží rozvíjet své jemné motorické pohyby, koncentraci a bystrý úsudek. Dětičky se naučí, k čemu slouží jednotlivé kuchyňské náčiní a také to, že by měly v každé kuchyni dbát na opatrnost.

Dětská kuchyňka s elektronickými funkcemi je rozhodně místem, kde se dokáže každé dítě zabavit na dlouhé hodiny, přičemž se učí základním principům vaření a pečení. Zjistí, jak používat kuchyňské náčiní, kde se myjí talířky a jaké funkce mají kuchyňské spotřebiče. Rovněž je dětská kuchyňka bude učit pořádkumilovnosti a uvědomí si, že po každém vaření je třeba si po sobě udělat pořádek. Naučí se správně sledovat a hospodařit s časem, protože v každém vaření trvá příprava surovin určitou dobu. Dětičky díky napodobování vaření dospělých velmi rychle zjistí, co všechno obnáší vaření.

Dokáže víc, než si myslíte

Děti budou nadšené vším, co kuchyňka dokáže. Do úžasu je bude přivádět magický bublající hrnec, který po napuštění vodou a položení na sporák začne opravdu bublat a napodobovat vařící vodu. Mezi mnoha doplňky dětské kuchyňky najdou děti i pánev na otáčení palačinek. Mezi doplňky nesmí samozřejmě chybět ani příbory, talířky, repliky nože, naběračka, slánka, pepřenka, kečup, majonéza, hrnec s pokličkou, láhev mléka či sklenice s podstavci. Kuchyňka samozřejmě poskytne malému kuchaři i mnoho napodobenin jídla, jako jsou párky, upečené kuřátko, vajíčko, muffiny, mrkev a jiné. Ve výbavě kuchyňky jsou přiloženy i kostky ledu, které si děti mohou dávkovat přímo z dávkovače ledu.

Pokud bude mít malý kuchař či kuchařka chuť udělat si kávu, velmi dobře jim poslouží malý espresso kávovar, ke kterému jsou přiloženy kapsle různých příchutí. Dětská elektronická kuchyňka vydává opravdu realistické zvuky, mezi které patří i syčení pánve s funkcí otáčení palačinek, pokud se dětičky rozhodnou udělat si sladkou dobrotu. Některé repliky potravin jsou z jedné strany opečené, takže dítě bude mít při vaření opravdovou radost z velmi realistického vaření. Nesmí zapomínat, že se palačinka musí po nějaké dobře otočit, aby se příliš nespálila a tak se zlepšuje jeho paměť.

Výborný přístup ze všech stran

Kuchyňka je velmi dobře přístupná ze všech stran, takže neexistuje důvod, proč by si s kuchyňkou nemohlo hrát více dětí zároveň. Jedno dítě může obsluhovat troubu s otevíracími dvířky a výsuvným roštem, druhé se může věnovat barbecue grilu a další děti si mohou rozdělit své povinnosti u ledničky s otevíracími dveřmi, která slouží i jako úložný prostor pro potraviny, mytí nádobí či hledání dalších nezbytných surovin, které jsou vždy zapotřebí v každé správné kuchyni. Ve střední části kuchyňky si dětičky budou moci odkládat všechny potřebné suroviny a potraviny, které nemusí být v lednici a budou je mít neustále po ruce.

Parametry

Kuchyňka stojí na 6 stabilních nohách a celkové rozměry dětské kuchyňky jsou 115*45*94 cm s výškou pracovní desky 50 cm, díky čemuž si každý rodič bude umět určit, zda je pracovní deska v kuchyňce dostatečně vysoká pro jeho šikovného potomka. Součástí dětské kuchyňky Smoby Tefal Super Chef Deluxe jsou i baterie, které budou rodiče moci do kuchyňky jednoduše zapojit a dítě se může pustit do skvělé zábavy při vaření a pečení. Celková výška kuchyňky je 94 cm.

Dětská kuchyňka, pocházející z dílny výrobce Smoby, je jedinečnou dětskou hračkou nejvyšší úrovně, která jen těžko najde rivala. Francouzští designéři si potrpí na prvotřídní design, reálné provedení všech linií a doplňků, jakož i celkovou funkčnost dětských hraček. Všechny hrany na kuchyňkách Smoby jsou zaoblené a jemné, s ohledem na bezpečnost dítěte a rodiče mohou bez starostí nechat své ratolesti hrát si s touto krásnou kuchyňkou plnou nezapomenutelných funkcí, co jim hrdlo ráčí.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • dávkovač ledu s kostkami ledu
  • barbecue gril
  • pánev s funkcí otáčení palačinky
  • espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi
  • předpečené potraviny pro realistický zážitek (steak, ryba)
  • bohatá výbava 46 doplňků
  • hrnec s magickými bublinkami
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu115*45*94 cm
Celková výška94 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Rozměry balení80*24*78 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost10,2 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.