Kuchyňka Tefal Studio Smoby elektronická se zvuky, se sodou, opečenými potravinami a 27 doplňky žluto-šedá

Popis produktu

Dětská kuchyňka Tefal Studio od francouzského výrobce Smoby je dokonalou kuchyňkou pro holčičku či chlapečka vhodná od 3 let. Je provedena v dynamicky elegantní barevné kombinaci módní žluté, šedé a bílé barvy. Tato barevná kombinace patří k posledním módním trendům ve francouzské bytové módě a architektuře. Smoby kuchyňka pro děti Tefal Studio, je pěkná a netradiční kuchyňka, která má realistické provedení. Výhodou této kuchyňky je přístupnost z každé strany, a tak je vhodná na hru pro více dětí. Společnou hrou si dětičky rozvíjejí komunikační schopnosti a napodobují dospělé. Kuchyňka je přizpůsobena úchyty, knoflíky a nářadím drobným dětským ručkám. Děti si hrou tříbí motorické schopnosti, hmatovou citlivost a koordinaci pohybů a hra s kuchyňkou je pro ně velká zábava. Kuchyňka Smoby je vybavena až 27 kusy doplňků. Mezi ně patří talířky s příbory, kuchyňské nářadí, hrnec s poklicí a kouzelné těstoviny, náhradní kapsle do kávovaru, pánev placky, šálky na kávu a sklenice na sodu, opečené potraviny.

Kuchyňka Smoby Tefal Studio má mnohé speciální vlastnosti, kterými se odlišuje od jiných kuchyněk. Elektronická kuchyňka má zvukové funkce, a sporák po položení na desku vydává realistické zvuky jako při vaření Blob Blop Blop a Psssshhhii, jako při pečení. Milým doplňkem kuchyňky je sódovač, který při používání vydává realistické zvuky Cric Cric. V kouzelném hrnci se uvaří těstoviny. Tato elektronická kuchyňka pro děti má celkovou výšku 100 cm. Její rozměry jsou 49*47*100 cm. Dětská kuchyňka je vybavena spotřebiči, jako v reálné kuchyni. V troubě si mohou upéct chutný koláček a pak umýt nádobí v dřez na mytí nádobí. Kuchyňka má i ledničku, která představuje i úložný prostor na potraviny. Pracovní deska kuchyňky sestává z elektrického sporáku se dvěma plotýnkami, dřezu na mytí a jídelního stolu. Pěkným detailem jsou opečené potraviny, které působí realisticky. Stůl slouží dětem na prostírání a stolování. Nad pracovní deskou se tyčí stojan, kde si děti najdou sódovač na vyrábění sody a espresso kávovar s výměnnými kapslemi.

V horní části stojanu je aplikován dětský digestoř, na který si děti zavěsí kuchyňské nářadí. Kuchyňka má množství úložného prostoru a je důmyslně promyšlená. Hra s dětskou kuchyňkou děti neomrzí celé hodiny a rádi se s ní hrají dlouhá léta. Díky odolnému plastovému materiálu bude kuchyňka Smoby stále krásná a jako první den po vybalení. Plastový materiál, ze kterého je kuchyňka vyrobena je jemný a sametový k dětským ručkami. Kuchyňka je stabilní a má oblé hrany, díky tomu je bezpečná pro každé dítě. Dětská kuchyňka SMOBY Tefal Studio je středních rozměrů a proto nezabírá mnoho místa. Společnost Smoby je dlouholetým výrobcem kvalitních dětských hraček té nejvyšší kvality a nejmodernějšího designu. Produkty SMOBY splňují přísné evropská kritéria. Elektronická dětská kuchyňka funguje na 1 x AA LR6 1,5 V baterii, která je součástí balení. Při této kuchyňce se každé dítě stane malý šéfkuchařem nebo šéfkuchařkou. Tak co vám vaše ratolesti uvaří dnes?

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • elektronická kuchyňka na 1 AA baterii
  • hrnec s kouzelnými těstovinami
  • realistické zvuky jako při vaření a pečení
  • opečené potraviny (steak a ryba)
  • 27 doplňků
  • espresso kávovar s kapslemi
  • sodovač se zvukem Cric Cric
  • od 3 let
  • francouzský výrobek Smoby
  • vhodné pro chlapce a dívky
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*47*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51cm
Rozměry balení49*24*70 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,33 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.