Kuchyňka Tefal Studio Smoby elektronická s magickými těstovinami, sodou a kávovarem s 27 doplňky červeno-šedá

Popis produktu

Hledáte jedinečné dětské kuchyňky? Elektronická kuchyňka Tefal Studio Smoby má množství doplňků a zábavných funkcí. Je vyrobena v červeno-šedém provedení, vhodná pro všechny děti ve věku od 3 let. Kuchyňka svým designem okouzlí každé dítě a zaručeně zapadne do dětského pokoje. Díky elegantnímu francouzskému designu si ji zamilujete i vy. Dětská kuchyňka obsahuje sadu 27 doplňků, ke kterým patří: rekvizity potravin, opečené potraviny, magický hrnec s těstovinami, pánev, příbory, kuchyňské náčiní, pohárky a šálky. Výhodou této kuchyňky je přístupnost z každé strany, a tak je vhodná na hru pro více dětí. Kuchyňka je přizpůsobena úchyty, knoflíky a náčiním drobným dětským ručkám.

Plná překvapení

Elektronická kuchyňka pro děti od výrobce Smoby v sobě skrývá množství doplňků a funkcí, které bude objevovat každé zvídavé dítě. Dítě má k dispozici elektronický sporák se zabudovaným elektronickým modulem, díky kterému dokáže kuchyňka napodobovat zvuky skutečného vaření a pečení. Hrnec s magickým bubláním po položení na sporák začne vydávat realistické zvuky Blop Blop Blop a rovněž pánev, ve které si dítě může smažit rybu, začne syčet Pschiii jako při opravdovém smažení. Dítě bude překvapené i magickou těstovinou, která při vaření v hrnci zázračně zvětší svůj objem. V troubě si dítě může rovněž připravit chutný pokrm. Vedle trouby se nachází lednička s otevíracími dvířky, do kterých si malých kuchaři odloží potraviny, které je třeba držet v chladu, aby se nepokazily. Dřez na mytí nádobí potěší všechny pořádkumilovné dětičky a po práci si mohou dopřát doušek čerstvé sody nebo koly. Na to jim poslouží přístroj pro výrobu sody, umístěný pod digestoří. Pokud by děti chtěly ochutnat kávu, mohou využít espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi. Kuchyňka nabízí dětem i dostatečný úložný prostor, kam si mohou odložit všechny doplňky.

Rozvoj dítěte

Kuchyňka splní všechna dětská očekávání. Francouzští designéři navrhli kuchyňku pro děti, která rozvíjí u vašeho dítěte jemnou motoriku, komunikační a rozumové schopnosti. Dítě se učí trpělivosti, koncentraci a respektu při hře s více dětmi s touto dětskou kuchyňkou. Dětskou kuchyňku pokrývají i pěkné obrázky, které svým realistickým provedením znásobují zážitek ze hry s dětskou kuchyňkou pro všechny děti.

Praktické řešení

Elektronická dětská kuchyňka se vyznačuje stabilní konstrukcí a celkové rozměry dětské kuchyňky jsou 49*47*100 cm. Celková výška dětské kuchyňky je 100 cm a výška pracovní plochy je 51 cm, takže si každý rodič snadno zjistí, zda bude pro jeho dítě dostatečně vysoká. Kuchyňka se vyznačuje velmi dobrým přístupem ze všech stran. Na spuštění elektronického modulu je nutná baterie 1x CR2032, která je součástí balení.

Dětská kuchyňka, pocházející z designérské dílny výrobce Smoby, je jedinečnou dětskou hračkou nejvyšší úrovně, které byste jen těžko hledali konkurenci. Francouzští designéři si potrpí na prvotřídní design, reálné provedení všech linií a doplňků, jakož i celkovou funkčnost dětských hraček. Všechny hrany na kuchyňkách Smoby jsou zaoblené a jemné, s ohledem na bezpečnost dítěte. Smoby je dlouholetým výrobcem kvalitních dětských hraček té nejvyšší kvality a nejmodernějšího designu. Produkty Smoby splňují přísná evropská kritéria.

Vlastnosti

  • atraktivní francouzský design
  • hrnec s magickou těstovinou
  • realistické zvuky jako při vaření a pečení
  • vhodná pro děti od 3 let
  • zabudovaný elektronický modul
  • sada 27 doplňků
  • výška pracovní plochy 51 cm
  • baterie jsou součástí balení
  • ověřený francouzský výrobce Smoby
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*47*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení50*24*70 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.