Kuchyňka Tefal Studio Bubble elektronická Smoby s magickým bubláním, přístrojem na sodu s 26 doplňky

Popis produktu

Dětská kuchyňka Smoby Tefal Studio Bubble je kuchyňka vhodná pro zvědavé mrňousky. Tato kuchyňka s množstvím elektronických funkcí a doplňků je vhodná pro děti od 3 let. Díky kombinaci fialové a zelené barvy zapadne do dětského pokoje. Tato barevná kominace je trendová a vychází z posledních designérských trendů. Dětská kuchyňka Tefal Smoby Studio Bubble má skutečně krásné realistické provedení propracované do posledního detailu a elektronický modul se zvuky či bubláním, které simuluje vařící se vodu.

Designová a plná funkcí

Výhodou této kuchyňky je přístupnost z každé strany, a tak je vhodná na hru pro více dětí. Společnou hrou si dětičky rozvíjejí komunikační schopnosti a napodobují dospělé. Děti si hrou zlepšují motorické schopnosti, hmatovou citlivost a koordinaci pohybů. Kuchyňka Smoby je vybavena 26 užitečnými doplňky. Mezi ně patří talířky s příbory, kuchyňské nářadí, kouzelný hrnec s pokličkou, náhradní kapsle do kávovaru, pánev, šálky na kávu a sklenice na sodu. Kuchyňka Tefal Studio má speciální magické vlastnosti.

Magický hrnec simuluje vařící se vodu, stačí, když nalijete vodu do kouzelného hrnce a stisknete tlačítko na pracovní desce. Po položení na sporák a stisknutí se objeví kouzelné bubliny. Tato elektronická kuchyňka pro děti má celkovou výšku 100 cm. Její rozměry jsou 49*47*100 cm, přičemž výška pracovní desky je 51 cm. Na co nejautentičtější zážitek je dětská kuchyňka vybavena spotřebiči jako v reálné kuchyňce. V troubě si mohou upéct chutný koláček či umýt nádobí v dětské myčce umístěné přímo pod troubou. Trouba i myčka nádobí mají otevíratelná dvířka a děti potěší realistické obrázky uvnitř. Kuchyňka má také ledničku s otevíracími dvířky, která představuje i úložný prostor na potraviny.

Pracovní deska kuchyňky sestává z elektrického sporáku se dvěma plotýnkami, dřezu na mytí a jídelního stolu. Nad pracovní deskou se tyčí stojan, který také reprezentuje odsavač par či digestoř. Na stojanu si děti najdou praktický přístroj na vyrábění sody a espresso kávovar s výměnnými kapslemi. Přístroj na sodu vydává relistických zvuky Cric Cric. V horní části stojanu je dětská digestoř, na kterou si děti zavěsí kuchyňské náčiní. Kuchyňka má množství úložného prostoru. Elektronická dětská kuchyňka funguje na 3 x AAA/LR03 baterie, které nejsou součástí balení.

O Smoby

Výrobce Smoby je dlouholetým výrobcem kvalitních dětských hraček té nejvyšší kvality a nejmodernějšího designu. Produkty Smoby splňují přísná evropská kritéria a mají krásný francouzský design. Plastový materiál, ze kterého je kuchyňka vyrobena, je jemný k dětským ručkám. Kuchyňka je stabilní a má oblé hrany, díky čemuž je pro dítě bezpečná. Dětská kuchyňka Smoby je to nejlepší, co si může dítě přát. Díky inovativním funkcím a nezaměnitelnému designu se řadí na špičku v konukrenci dětských kuchyněk.

Vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • magický hrnec s bublinkami (bublání vody v hrnci)
  • 26 doplňků
  • espresso kávovar s kapslemi
  • přístroj na sodu se zvukem Cric Cric
  • myčka nádobí s odkapávačem
  • od 3 let
  • francouzský výrobek Smoby
  • vhodné pro holčičky i kluky
  • celková výška 100 cm
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*47*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení50*24*70 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,2 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.