Kuchyňka Tefal Studio XL Bubble elektronická Smoby s magickým bubláním, kávovarem, sodou, 34 doplňků oranžová

Popis produktu

Nevíte, co by mohlo potěšit vašeho malého rošťáka nebo rošťačku, kteří se vám neustále motají pod nohama v kuchyni? Pořiďte jim vlastní kuchyňku, se kterou se budou moci dosyta vyřádit. Elektronická dětská kuchyňka Tefal Studio XL Bubble Smoby s 34 doplňky je kuchyňka, která bude provázet cestou vaření každé šikovné dítě od 3 let. Kuchyňka pro děti má krásný vzhled v oranžovém provedení, díky jedinečnému francouzskému designu, kterému se dá jen těžko odolat. Dětská kuchyňka nabízí bohatou sadu doplňků: příbory, talířky, šálky, sklenice, slánka, pepřenka, rozličné kuchyňské nářadí, suroviny na vaření a potraviny.

Žádný strach z vaření a pečení

Lednička s otevíracími dvířky je výborný způsob, jak se každé dítě naučí uchovávat potraviny v chladu a nezapomínalo za sebou vždy zavřít dvířka. Hned nad ledničkou je umístěn dřez na mytí nádobí, ve kterém si dětičky po každém vaření mohou umýt talířky a příbory. Trouba se hodí dětičkám, které se rozhodnou upéct si nějakou dobrotu. Šikovná pánev s funkcí otáčení naučí malého kuchaře, jak se správně připravují palačinky a užije si s ní skvělou zábavu. Magický bublající hrnec s pokličkou po položení na sporák a zapnutí tlačítka začne napodobovat skutečnou vařící vodu, takže bude malý kuchař opravdu ohromen a přitom mu nehrozí žádné nebezpečí jako při skutečném vaření. O úložný prostor se postará skříňka s otevíracími dvířky a k tomu šikovný poličkový systém, kam si mohou dětičky odkládat suroviny, které budou chtít využít později. Děti využijí i espresso kávovar, který se nachází pod digestoří na přípravu chutné kávičky. Pod kávovarem se navíc nachází dávkovač sody nebo koly, i s charakteristickým zvukem při plnění Cric Cric.

Kuchyňka, která zabaví a naučí

Francouzští designéři dbali nejen na krásný design dětské kuchyňky, ale také na celkovou funkčnost prvků, které slouží k rozvoji jemné dětské motoriky, komunikačních a sociálních schopností. Kuchyňku může využívat najednou několik dětí, které se budou muset navzájem naučit komunikovat, rozdělovat si úkoly a pomáhat si. Rovněž se naučí, jak se správně používá kuchyňské náčiní, i to, že čas na přípravu jídla trvá určitou dobu, takže ocení snahu svých rodičů při skutečném vaření a pečení.

Vhodná do každého interiéru

Kuchyňka stojí na stabilních podstavcích a celkové rozměry dětské kuchyňky jsou 86*62*100 cm a výška pracovní desky je 51 cm, díky čemuž si každý rodič bude umět určit, zda je pracovní deska v kuchyňce dostatečně vysoká pro jeho šikovné dítě. Součástí dětské kuchyňky Tefal Studio XL Bubble Smoby jsou i 3 x AAA/LR03 baterie, které budou rodiče moci do kuchyňky jednoduše zapojit a dítě se může pustit do skvělé zábavy při vaření a pečení.

Dětská kuchyňka, pocházející z designérské dílny společnosti Smoby, je jedinečnou dětskou hračkou nejvyšší úrovně, které byste jen těžko hledali konkurenci. Francouzští designéři si potrpí na prvotřídní design, reálné provedení všech linií a doplňků, jakož i celkovou funkčnost dětských hraček. Všechny hrany na kuchyňkách Smoby jsou zaoblené a jemné, s ohledem na bezpečnost dítěte a rodiče mohou bez starostí nechat své ratolesti si dosyta hrát s touto elegantní kuchyňkou.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • pánev s funkcí otáčení
  • dávkovač sody a coly
  • espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi
  • předpečené potraviny pro realistický zážitek (steak, ryba)
  • bohatá výbava 34 doplňků
  • magický hrnec s bublající vodou
  • francouzská kvalita a design
  • vhodná pro všechny děti od 3 let
  • lednička 
  • trouba na pečení 
  • výška pracovní desky stolu 51 cm
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu86*62*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení66*26*75 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost8,3 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.