Kuchyňka Tefal French Touch Bublinky&Voda Smoby elektronická s magickým bubláním, tekoucí vodou a 45 doplňky červeno-šedá

Popis produktu

Dětská kuchyňka Smoby Tefal French Touch Bublinky&Voda s magickými bublinkami a tekoucí vodou, je unikátní a inovativní dětská kuchyňka s výjimečným designem a krásnými doplňky. Má množství doplňků a funkcí, které ji činí jedinečnou. Kuchyňka Tefal French Touch Bublinky&Voda má krásné barevné provedení zářivé červené barvy v kombinaci s bílou pracovní deskou a šedými doplňky. Kuchyňka pro děti je inspirována novými módními trendy a její provedení dokonale kopíruje realistické designérské kuchyně. Její zářivé barvy navíc vzbuzují u dětí fantazii a představivost. Kuchyňka Smoby je vhodná pro chlapce a dívky ve věku od 3 let. Všechny detaily kuchyňky jsou přizpůsobeny malým dětským ručkám. Děti si tak pěstují hmatovou citlivost, koordinaci pohybů a jemné motorické schopnosti. Hra s dětskou kuchyňkou u dětí také pomáhá rozvíjet komunikační schopnosti, a hrou napodobují dospělé. Dětská kuchyňka je elektronická, a proto má speciální funkce, které okouzlí každé dítě. Z dřezu teče opravdová voda, kuchyňka je vybavena replikami opravdových potravin, které jsou z jedné strany opečené.

Magickou funkcí dětské kuchyňky je bublající nádoba, která napodobuje var. Po položení na sporák a nalití vody vypouští realistické bublinky. Dětská kuchyňka obsahuje celkem až 44 doplňků. Mezi ně patří pánev na otáčení palačinek, která promění každého malého kuchaře či kuchařku na gurmánského mistra. K doplňkům dále patří příbory, talířky, replika nože, naběračky, slánka a pepřenka, kečup a majonéza, tlakový hrnec s poklicí, láhev mléka, pohárky s podstavci. Dětská kuchyňka obsahuje také hodně napodobenin jídla jako jsou párky, kuře, vajíčko, koláčky, mrkev a placky na pečení. Součástí doplňků jsou i kostky ledu, které dětem při hře vypadnou přímo z dávkovače ledu. Mezi jedinečné doplňky této kuchyňky patří zabudovaný espresso kávovar s náhradními kapslemi různých příchutí. Kuchyňka pro děti od Smoby Tefal French Touch Bublinky&Voda je dostatečně velká na hru pro více dětí. Její výhodou je přístupnost z každé strany. Kuchyňka má dětskou ledničku s otevíratelnými dvířky, která slouží zároveň jako úložný prostor pro potraviny.

Ve střední části kuchyňky je také prostor na odkládání doplňků nebo jiných příslušenství, které jsou dostupné v naší nabídce. Důležitou část kuchyňky tvoří trouba na pečení, s otevíratelnými dvířky a výsuvným roštem. Pracovní deska dětské kuchyňky obsahuje dřez s tekoucí vodou, kde děti mohou mýt nádobí po vaření a sporák se dvěma plynovými a dvěma elektrickými vařiči. Krásným doplňkem kuchyňky je i barbecue gril na opékání. Nad sporákem kuchyňky se tyčí stojan, na kterém je instalován espresso kávovar a nad ním jsou ručičkové hodiny. Na digestoři jsou háčky na zavěšení kuchyňského nářadí. Společnou hrou a napodobováním dospělých se děti dokáží zabavit dlouhé hodiny, a přitom se učí jak to funguje v opravdové kuchyni. Díky dětským hodinám pod digestoří se děti učí rozlišovat čas. Celková délka dětské kuchyňky je 115 cm a její rozměry jsou 115*41*93 cm a její výška je 93 cm.

Je to kvalitní francouzský výrobek, předního výrobce dětských hraček Smoby. Dětská elektronická kuchyňka Smoby Tefal French Touch funguje na 2 x AA baterie, které jsou součástí balení. Tato nádherná dětská kuchyňka s originálním a unikátním designem a 45 doplňky má množství funkcí, které hru dětí dělají nezapomenutelnou. Kuchyňka je stabilní a bezpečná. Stojí na 6 sloupech, a je vyroben z kvalitního plastového materiálu. Hrany dětské kuchyňku jsou oblé a jemné. To zaručuje že dítě se neporaní. Plastové doplňky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadných plastů. Plastový materiál je jemný a sametový na dotek, který je příjemný k dětským ručkami. S touto dětskou kuchyňkou, mají vaše ratolesti o zábavu postaráno. Děti milují hru s dětskou kuchyňkou, která jim umožňuje velké množství her a dlouhých hodin strávených hrou. Tak co vám váš malý kuchař či kuchařka navaří v nové kuchyňce?

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • dávkovač ledu s kostkami ledu
  • barbecue grill
  • tekoucí voda
  • pánev na vyhazování placky
  • espresso kávovar s vyměnitelné kapslemi
  • opečené potraviny (steak, ryba)
  • 45 doplňků
  • hrnec s magickými bublinkami
  • od 3 let
  • francouzský výrobce Smoby
  • celková výška 93 cm
  • vhodné pro dívky a chlapce
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu115*41*93 cm
Celková výška93 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Rozměry balení78*24*79 cm
Celková délka115 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost7,38 kg
Notewater function
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.