Kuchyňka Tefal French Touch Bubble elektronická Smoby s magickým bubláním, grilem, ledem, 46 doplňků, tyrkysovo-šedá

Popis produktu

Hledáte pro své dítě výjimečnou kuchyňku s atraktivním designem? Elektronická dětská kuchyňka Tefal French Bubble Smoby se se svými 46 doplňky řadí mezi špičkové dětské kuchyňky a zamiluje si ji každé dítě od 3 let. Tyrkysovošedá kuchyňka se vyznačuje moderním a elegantním vzhledem, díky kterému se bude dokonale hodit do každého dětského pokoje. Z kuchyňky vyzařuje originální francouzský design, který stejně okouzlí jak rodiče, tak i jejich děti. Bohatá výbava 46 doplňků obsahuje: příbory, talířky, slánka, pepřenka, láhev kečupu a majonézy, láhev na vodu, sklenice s talířky, repliky surovin a potravin.

Atraktivní a funkční

Dětská kuchyňka v sobě skrývá funkce a možnosti, díky kterým se vaření a pečení stane pro malé dítě opravdovým zážitkem. Lednička s dvířky naučí dítě, že potraviny mají skladovat v chladu a dvířka by mělo po sobě vždy pěkně zavírat. Na dvířkách ledničky se nachází také dávkovač ledu, do kterého dítě použije přiložené kostky ledu, a po stisknutí tlačítka vypadnou do připraveného pohárku. Trouba s výsuvným roštem poslouží malým šéfkuchařům v případě, že budou chtít upéct chutné kuřátko a nabídnout ho svým sourozencům či rodičům. Magický bublající hrnec se postará o nevšední zážitek každého dítěte, se svou funkcí napodobující vařící se vodu. Hrnec s vodou se jednoduše položí na sporák a po stisknutí tlačítka začne voda bublat. Šikovná a praktická pánev s funkcí otáčení rozveselí děti, když se budou snažit šikovně otáčet palačinku během svého vaření. Když dítě během své práce v kuchyňce přepadne žízeň, nad sporákem najde integrovaný espresso kávovar, do kterého využije praktické náplně a udělá si chutnou kávičku. Pro malé milovníky grilování dětská kuchyňka nabízí i barbecue gril, na kterém si může ugrilovat párky nebo šťavnatý steak. Ručičkové hodiny, nacházející se pod digestoří, poslouží malému kuchaři ke sledování času při přípravě chutných jídel, aby se nic nepřipálilo.

Proč právě tato dětská kuchyňka?

Francouzští designéři navrhli působivou miniaturní kuchyňku pro děti, která se vyznačuje bohatou sadou doplňků a funkčními prvky, aby dětičky dostaly kvalitní a spolehlivou hračku, která je zabaví na velmi dlouhou dobu. Kuchyňka pro děti není však pouze zábava. Děti se při hře s elektronickou kuchyňkou učí nové věci a rodiče si všimnou rozvoje komunikačních a sociálních schopností, protože hra s kuchyňkou poslouží i více dětem, které se naučí mezi sebou vzájemně vycházet.

Detaily, které rozhodují

Kuchyňka stojí na 6 stabilních nohách a celkové rozměry dětské kuchyňky jsou 115*41*93 cm a výška pracovní desky je 50 cm, díky čemuž si každý rodič bude umět určit, zda je pracovní deska v kuchyňce dostatečně vysoká pro jeho šikovné dítě. Součástí dětské kuchyňky Tefal French Touch Bubble Smoby jsou i baterie, které budou rodiče moci do kuchyňky jednoduše zapojit a dítě se může pustit do skvělé zábavy při vaření a pečení.

Dětská kuchyňka, pocházející z designérské dílny společnosti Smoby, je jedinečnou dětskou hračkou nejvyšší úrovně, které byste jen těžko hledali konkurenci. Francouzští designéři si potrpí na prvotřídní design, reálné provedení všech linií a doplňků, jakož i celkovou funkčnost dětských hraček. Všechny hrany na kuchyňkách Smoby jsou zaoblené a jemné, s ohledem na bezpečnost dítěte a rodiče mohou bez starostí nechat své ratolesti hrát si s touto krásnou kuchyňkou plnou nezapomenutelných funkcí, co jim hrdlo ráčí.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • dávkovač ledu s kostkami ledu
  • barbecue gril
  • pánev s funkcí otáčení
  • espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi
  • předpečené potraviny pro realistický zážitek (steak, ryba, kura)
  • hrnec s magickou, bublající vodou
  • francouzská kvalita a design
  • lednička s otevíracími dvířky 
  • trouba na pečení s dvířky a vysouvacím roštem
  • vhodné pro všechny děti od 3 let
  • bohatá výbava 46 doplňků
  • výška pracovní desky stolu 50 cm
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu115*41*93 cm
Celková výška93 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Rozměry balení80*24*78 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost9,8 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.