Kuchyňka Tefal French Touch elektronická Smoby s grilem, opečenými potravinami, magickou těstovinou, 46 doplňky

Popis produktu

Hledáte kvalitní a zábavné dětské kuchyňky s jedinečným designem? Dětská kuchyňka Tefal French Touch od Smoby je elegantní a jedinečná kuchyňka s plnou výbavou a množstvím doplňků pro děti od 3 let. Může se pochlubit krásným designovým provedením v sytě červené barvě s bílou pracovní deskou. Kuchyňka je vybavena setem 46 doplňků, mezi které patří rekvizity surovin a náčiní, které jsou používány ve skutečných kuchyních.

Skvělá volba

Děti nadchne množství funkcí a doplňků, které tato kuchyňka má. Pro děti je k dispozici pánev na otáčení palačinek či realistický gril. Kuchyňka má 46 doplňků, mezi kterými nesmí samozřejmě chybět ani příbory, talířky, repliky nože, naběračka, slánka, pepřenka, kečup, majonéza, hrnec s pokličkou, láhev mléka či sklenice. Děti si také mohou vyzkoušet pečení v troubě, vaření v hrncích či pánvi na varné desce. Dětičky si mohou během vaření odkládat kuchyňské náčiní do příručních otvorů na pracovní desce. Dětská kuchyňka disponuje i otevíratelným úložným prostorem s poličkou, což děti učí pořádkumilovnosti.

Samozřejmostí je i replika odsávání a hodiny, aby děti mohly sledovat čas vaření a pečení. Kuchyňka poskytne malému kuchaři i mnoho napodobenin jídla, jako jsou párky, upečené kuřátko, vajíčko, muffiny, mrkev a jiné. Ve výbavě kuchyňky jsou přiloženy i kostky ledu, které si děti mohou dávkovat přímo z dávkovače ledu. Dětem dobře poslouží i malý espresso kávovar, ke kterému jsou přiloženy kapsle různých příchutí. Dětská elektronická kuchyňka vydává realistické zvuky, mezi které patří i syčení pánve. Některé repliky potravin jsou z jedné strany upečené, takže dítě bude mít při vaření opravdovou radost z velmi realistického vaření. Dítě bude překvapené i magickou těstovinou, která při vaření v hrnci zázračně zvětší svůj objem.

Kvalitní a naučná

Všechny díly na dětské kuchyňce jsou vyrobeny z jemných plastových materiálů, které se vyznačují velkou trvanlivostí a odolností, aby co nejdéle mohly sloužit všem dětem se zálibou ve vaření. Dítě si díky této jedinečné kuchyňce dokáže rozvíjet své jemné motorické pohyby, koncentraci a bystrý úsudek. Dětičky se naučí, k čemu slouží jednotlivé kuchyňské náčiní a také to, že by měly v každé kuchyni dbát opatrnosti. Dětská kuchyňka s elektronickými funkcemi je rozhodně místem, kde se dokáže každé dítě zabavit na dlouhé hodiny, přičemž se učí základním principům vaření a pečení. Zjistí, jak používat kuchyňské náčiní, kde se myjí talířky a jaké funkce mají kuchyňské spotřebiče. Naučí se správně sledovat a hospodařit s časem, protože v každém vaření trvá příprava surovin určitou dobu.

Parametry

Kuchyňka je dobře přístupná ze všech stran, takže neexistuje důvod, proč by si s kuchyňkou nemohlo hrát více dětí zároveň. Jedno dítě může obsluhovat troubu s otevíracími dvířky a výsuvným roštem, druhé se může věnovat barbecue grilu na opékání a další děti si mohou rozdělit své povinnosti u ledničky s otevíracími dveřmi, která slouží i jako úložný prostor pro potraviny, při mytí nádobí či hledání dalších nezbytných surovin, které jsou vždy potřeba při pečení či vaření. Kuchyňka stojí na 6 stabilních nohách a celkové rozměry dětské kuchyňky jsou 115*45*94 cm s výškou pracovní desky 50 cm, díky čemuž si každý rodič bude umět určit, zda je pracovní deska v kuchyňce dostatečně vysoká pro jeho šikovného potomka. Součástí dětské kuchyňky Smoby Tefal French Touch jsou i baterie, které budou rodiče moci do kuchyňky jednoduše zapojit.

O Smoby

Dětská kuchyňka, pocházející z designérské dílny výrobce Smoby, je jedinečnou dětskou hračkou nejvyšší úrovně, která jen těžko najde rivala. Francouzští designéři si potrpí na prvotřídní design, reálné provedení všech linií a doplňků, jakož i celkovou funkčnost dětských hraček. Všechny hrany na kuchyňkách Smoby jsou zaoblené a jemné, s ohledem na bezpečnost dítěte a rodiče mohou bez starostí nechat své ratolesti hrát si s touto krásnou kuchyňkou plnou nezapomenutelných funkcí, co jim hrdlo ráčí.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • dávkovač ledu s kostkami ledu
  • barbecue gril
  • pánev s funkcí otáčení palačinky
  • espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi
  • předpečené potraviny pro realistický zážitek (steak, ryba)
  • bohatá výbava 46 doplňků
  • hrnec s magickými bublinkami
  • francouzská kvalita a design výrobku
  • vhodné pro kluky a holčičky od 3 let
  • lednička s otevíracími dvířky a úložným prostorem
  • trouba na pečení s dvířky a vysouvacím roštem
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu115*41*93 cm
Celková výška93 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Rozměry balení80*24*78 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost9,8 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.