Kuchyňka Tefal Cook'Tronic Smoby elektronická se zvuky, světlem a 16 doplňky červená

Popis produktu

​​Smoby dětská kuchyňka Cook'Tronic Tefal je provedena v krásné a svěží kombinaci syté červené a tmavě šedé barvy. Kuchyňka pro děti je elektrická a vydává až 7 druhů zvuků. V sortimentu dětských kuchyněk je provedením, tak i kvalitním materiálům, produktům s nejvyšší kvalitou a proto patří k top produktům mezi dětskými kuchyňkami. Značka Smoby je francouzský výrobce dětských hraček s dlouholetou tradicí a vysokou kvalitou materiálů evropských standardů. Dětská kuchyňka perfektně zapadne do interiéru dětského pokoje.

Vašim ratolestem poslouží dlouhá léta. Je vhodná na hru pro jedno i více dětí. Společnou hrou si děti zdokonalují komunikační schopnosti a je to forma interakce, při které se děti socializují a napodobují dospělé. Kuchyňka pro děti je vhodná již od věku 3 let dítěte. Je oblíbená u malých dívek i chlapců. Každé dítě si najde svou oblíbenou činnost a díky množství doplňků je hra s dětskou kuchyňkou nekonečnou zábavou během dlouhých let. Plastové materiály kuchyňky a doplňků jsou příjemné a sametové na dotek.

Dětská kuchyňka Smoby je dizajnově vyvinuta s množstvím doplňků a detailů. Kuchyňka má množství úložného prostoru, díky čemuž se jednotlivé doplňky neztratí a jsou pěkně uloženy. Dětská kuchyňka Cook'Tronic Tefal je vysoká 86 cm, široká 56 cm a má hloubku 27 cm. Výška pracovní desky je 48 cm. Varná deska dětské kuchyňky vydává realistické zvuky jako při vaření, pečení, bublání, dušení, smažení a přitom také svítí jako opravdová varná deska. Vydává i zvuky hořícího plamene, zvuk při otevírání dvířek na troubě, zvuk při rozsvícení světla na pečicí troubě.

Kuchyňka pro děti má ve spodní části pečicí troubu, kde si dítě uloží plech nebo hrnec. Kuchyňka pro děti Smoby je vybavena 16 doplňky jako 2 talíře, 2 sklenice, 2 pánve, naběračku, 2 vidličky, 2 nože, 2 lžičky a 3 krabice potravin. Z jedné strany sporáku je velký dřez na mytí nádobí a z druhé strany sporáku je jídelní pult. Nad sporákem je moderní digestoř se zavěšeným příborem a po obou stranách jsou poličky na ukládání potravin a nádobí. Pro mnohé zvuky, světla a funkce děti mají z této kuchyňky velkou radost. Kuchyňka funguje na 4 baterie AA/LR6. Smoby je renomovaný výrobce dětských hraček, které se vyznačují kvalitou a originálním francouzským designem. Hračky splňují přísne bezpečnostní certifikace, takže se rodiče nemusí bát o zdraví svých dětí. 

Vlastnosti

  • elektronická dětská kuchyňka
  • se zvuky a světlem
  • sporák vydává zvuky, trouba na pečení svítí
  • se 16 doplňky
  • s dřezem, digestoří a jídelním pultem
  • výška 86 cm
  • dostatek úložného prostoru
  • pro hru více dětí
  • funguje na 4 x AA/LR6 baterie
  • kvalitní francouzský výrobek
  • z odolných plastových materiálů
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu56*27*86 cm
Celková výška86 cm
Výška pracovní plochy48 cm
Rozměry balení62*15*50 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,90 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.