Kuchyňka se zvukem a světlem Tech Edition Kitchen Smoby s funkčními spotřebiči a potravinami a 35 doplňků 100 cm výška/51 cm pult

Popis produktu

Špičková kuchyňka Tech Edition s elektronickými funkcemi představuje perfektní dárek pro všechny děti od 3 let, které si rády hrají na povolání šéfkuchařů. Designová modrá kuchyňka je vybavena elektronickým modulem, díky kterému disponuje mnoha zvukovými a světelnými funkcemi. Děti se mohou těšit na varnou desku s červeným podsvícením a 2 zvukovými efekty. Na kávovaru se po stisknutí tlačítka zjeví světélko upozorňující na ohřívání vody, a když zhasne, dítě opět zmáčkne knoflík a vyslechne si zvuk jako při skutečném dávkování tekutiny. Nad kávovarem je nádržka, kterou můžete reálně naplnit vodou, takže dítě získá ještě realističtější zážitek. Digestoř s háčky v sobě skrývá funkci osvětlení a malí kuchaři při vaření mohou zapnout 2stupňovou ventilaci se zvukem simulujícím funkci výparníku.

Dětská kuchyňka nabídne malým kuchařům a kuchařkám i praktický dřez na mytí nádobí, otevíratelnou pečicí troubu a chybět nesmí ani myčka nádobí s košem na ukládání nádobí. Na boční straně kuchyňky najdou dětičky chladničku a úložný prostor se 2 poličkami, kam si mohou ukládat potraviny a nářadí. Pod digestoří se nachází i přístroj na výrobu sody, oběd si děti vychutnají na konci linky. V balení se nachází i sada 35 doplňků, mezi kterými děti najdou 2 vidličky, 2 nožíky, 2 lžičky, 2 talíře, 2 skleničky, 2 šálky, 3 kávové kapsle, láhev se sodou, hrnec s víkem, pánev s funkcí otáčení palačinek, palačinku, magickou rybičku opečenou z jedné strany, solničku a pepřenku s mechanickým zvukem cric-crac. Chlapce i dívky jistě potěší i magické těstoviny, které při teplotě nad 18 stupňů získají krásnou žlutou barvu.

Všechny detaily kuchyňky jsou přizpůsobeny malým dětským ručkám. Děti si tak pěstují hmatovou citlivost, koordinaci pohybů a jemné motorické schopnosti. Při hře s kamarády a sourozenci si rozvíjejí také komunikační schopnosti, napodobují dospělé. Děti si zlepšují také koncentraci a bystrý úsudek, naučí se, k čemu slouží jednotlivé kuchyňské náčiní a doplňky. Stabilní kuchyňka je vyhotovena z kvalitních a odolných plastů, jemných na dotek. Její rozměry jsou 64*48*100 cm, přičemž výška pracovní desky je 51 cm, takže si každý rodič bude umět určit, jestli je pracovní deska dostatečně vysoká pro jeho dítě. Napájí se na 5 baterií typu AAA/LR03, které nejsou součástí balení.

Smoby už dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu64*48*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení59*24*70 cm
Celková délka64 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,8 kg
NoteBattery: 5 x LR03 not included
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.