Kuchyňka s technickým vybavením Tech Edition Smoby elektronická s mnoha zvuky a světly a 35 doplňků 100 cm vysoká

Popis produktu

Nejmodernější dětská kuchyňka Tech Edition od francouzského Smoby nabídne dětem od 3 let perfektní zábavu při hře na povolání šéfkuchařů! Designová modrá kuchyňka je vybavena elektronickým modulem, díky kterému disponuje mnoha zvukovými a světelnými funkcemi. Zvědavé děti objeví skvělou varnou desku s červeným podsvícením a 2 zvukovými efekty. Na kávovaru se po stisknutí tlačítka zjeví světélko upozorňující na ohřívání vody a když zhasne, dítě opět stiskne knoflík a vyslechne si zvuk jako při skutečném dávkování tekutiny. Nad kávovarem je zásobník, který můžete reálně naplnit vodou, takže dítě získá ještě realističtější zážitek. Praktická digestoř s háčky v sobě skrývá funkci osvětlení a malí kuchaři při vaření mohou zapnout 2stupňovou ventilaci se zvukem simulujícím funkci výparníku.

Perfektní kuchyňka nabízí malým kuchařům a kuchařkám i praktický dřez na mytí nádobí, otevíratelnou troubu a chybět nesmí ani myčka nádobí s košem na ukládání nádobí. Na boční straně kuchyňky najdou dětičky ledničku a úložný prostor s 2 poličkami, kam si mohou uložit potraviny a nářadí. Pod digestoří se nachází také přístroj na výrobu sody, oběd si děti vychutnají na konci linky. V balení se nachází také sada 35 doplňků, mezi nimiž děti najdou 2 vidličky, 2 nožíky, 2 lžičky, 2 talíře, 2 kelímky, 2 šálky, 3 kávové kapsle, lahvičku se sodou, hrnec s víkem, pánev s funkcí otáčení palačinek, palačinku, magickou rybičku opečenou z jedné strany, slánku a pepřenku s mechanickým zvukem cric-crac. Chlapci i holčičky se určitě potěší i magickým těstovinám, které při teplotě nad 18 stupňů získají krásnou žlutou barvu jako při skutečném vaření.

Všechny detaily kuchyňky jsou přizpůsobeny malým dětským ručkám. Děti si tak pěstují hmatovou citlivost, koordinaci pohybů a jemné motorické schopnosti. Při hře s kamarády a sourozenci si rozvíjejí i komunikační schopnosti, napodobují dospělé. Děti si zlepšují i koncentraci a bystrý úsudek, naučí se, k čemu slouží jednotlivé kuchyňské náčiní a doplňky. Stabilní kuchyňka je vyhotovena z kvalitních a odolných plastů, jemných na dotek. Její rozměry jsou 64*48*100 cm, přičemž výška pracovní desky je 51 cm, takže si každý rodič bude umět určit, zda je pracovní deska dostatečně vysoká pro jeho dítě. Napájí se na 5 baterií typu AAA/LR03, které nejsou součástí balení.

Smoby už dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu64*48*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení59*24*70 cm
Celková délka64 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,9 kg
NoteBattery: 5 x AAA/LR03 not included
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.