Kuchyňka Studio Tefal Smoby elektronická se zvuky, se sodou a 25 doplňky oranžová

Popis produktu

Kuchyňka pro děti Smoby Studio Tefal je elektronická kuchyňka se zvuky as výjimečným designem od předního francouzského výrobce dětských hraček Smoby. Je provedena v dynamicky elegantní barevné kombinaci šedé, bílé stříbrné a krásné žluté barvy, která vytváří svěží osvěžení. Tyto barevné kombinace jsou nejmodernější nejen mezi kuchyňkami ale i ve francouzské módě a architektuře. Smoby dětská kuchyňka Studio Tefal je velmi pěkná a netradiční kuchyňka, která svým vzezřením připomíná realistickou kuchyňku. Její výhodou je přístupnost z 360°, což umožňuje hru více dětem. Společnou hrou si děti rozvíjejí komunikační schopnosti a je to vhodná forma sociální interakce, při které napodobují chování dospělých. Z každé strany dětské kuchyňky Smoby jsou dítěti k dispozici jiné spotřebiče. Její vysoká bezpečnost je zaručena díky nejkvalitnějšímu materiálu z pevného a odolného plastu, který je zároveň stabilní. Povrch plastu je příjemný a sametový na dotek. Věková vhodnost této kuchyňky pro děti je od 3 let věku dítěte.

Všechny úchyty, jakož i tlačítka a nářadí jsou přizpůsobeny malým dětským ručkám. Tato kuchyňka pro děti s dynamickým designem je vysoká 100 cm. Pracovní deska s jídelním stolem je dítěti přístupná ve výšce 51 cm. Prostírání stolu je se vzorkovaným ubrusem. Kuchyňka pro děti obsahuje množství funkčních doplňků a zajímavých spotřebičů, které jsou zárukou skvělé zábavy po dlouhou dobu. Obsahuje dřez na mytí nádobí s vysokým vodovodním kohoutkem moderního vzhledu a za ním je odkapávač. Pracovní deska obsahuje zabudovanou elektrickou varnou desku s dvouvařičem, která po položení hrnce nebo pánve vydává realistické zvuky jako při vaření, pečení, smažení nebo bublání vody Blop-Blop. Hlavním prvkem spodní části dětské kuchyňky Smoby je chladnička s otevíratelnými dvířky žluté barvy, trouba s dvířky z průsvitného plastu.

Tlačítka na zapínání a vypínání vydávají mechanický zvuk Klik-Klik. Dětská kuchyňka obsahuje množství úložného prostoru v horní a spodní části kuchyňky, kde si děti odloží všechny doplňky a nádobí. Tak má vše své místo a nic se nepovaluje po zemi. Nad pracovní deskou je oblou digestoř žluté barvy s háčky a visícím příborem. Na zadní stěně pod digestoří je umístěn Espresso kávovar s velkým bílým hrnkem, do kterého se vkládají kapsle s příchutí kávy, mléka, čokolády. Milým a zajímavým doplňkem kuchyňky pro děti je přístroj na výrobu domácí sody, který během hry vydává zvuky Cric-Cric. Kuchyňka obsahuje celkem až 25 kusů doplňků, a tak nabízí mnoho možností na hru pro kuchtíky a pekařů. Firma Smoby je dlouholetým výrobcem dětských hraček té nejvyšší kvality a nejmodernějšího designu, které splňují přísné evropské normy.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • přístupná z každé strany
  • realistické zvuky jako při vaření Blop Blop
  • tlačítka se zvuky Klik Klik
  • výrobník sody se zvukem Cric Cric
  • 25 doplňků
  • espresso kávovar s kapslemi
  • od 3 let
  • celková výška 100 cm
  • vhodná pro dívky i chlapce
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*47*100 cm výška
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení50*24*69 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,03 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.