Kuchyňka Studio XL Tefal Smoby elektronická se zvuky, se sodou, ledničkou a 32 doplňky fialová

Popis produktu

Dětská kuchyňka Studio Tefal XL je výjimečná kuchyňská linka nejmodernějšího designu, vyvinutá francouzskými návrháři dětských hraček společnosti Smoby. Svým tvarem a provedením patří tato úžasná kuchyňka k nejnovějším modelům. Svou jedinečnou barevnou kombinací kráčí bok po boku s moderním designem interiérové architektury. Kuchyňka pro děti je barevně sladěná v šedé barvě s bílou a stříbrnou, doplněná pěkným odstínem královské fialové barvy, která kuchyňku oživí, osvěží a dodá jí eleganci. Jídelní stůl má vzorovaný bílo-fialový ubrus, díky kterému je tato kuchyňka nadčasová. Kuchyňka pro děti obsahuje velké množství prostoru na potraviny a doplňky, tak zůstane všechno pěkně skryté a nic se dětem nebude povalovat na zemi. Velkou výhodou této jedinečné kuchyňky je její přístupnost z každé strany. Hrací plocha má 360° a proto se s ní může hrát více dětí najednou. Tato forma sociální interakce u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a děti hrou napodobují dospělé. Je to kvalitní evropský výrobek, splňující nejpřísnější standardy EÚ.

Maximální bezpečnost kuchyňky pro děti Smoby Studio Tefal XL je zaručena díky jejímu pevnému a kvalitnímu plastovému materiálu a pevné konstrukce. Je vyrobena z plastových materiálů, vysoké kvality, které jsou zároveň jemné a sametové na dotek. Svým provedením je vhodná pro děti od 3 let. Každé tlačítko i doplněk je přizpůsoben pro malé dětské ručky, aby se jim s nimi manipulováno jednoduše. Rozměrům je dětská kuchyňka dlouhá 86 cm, vysoká 100 cm a hluboká 62 cm. Výška pracovní desky je 51 cm od země. Dětská kuchyňka je vybavena množstvím užitečných doplňků. Obsahuje jídelní stůl s prostíráním na vzorovaném ubruse. Dřez na mytí nádobí s moderním vysokým vodovodním kohoutkem této dětské kuchyňky je doplněn o odkapávač. Kuchyňka je elektronická a proto varná deska s dvouvařičem po položení hrnce, zda pánve na varnou plochu vydává realistické zvuky. Děti zbožňují zvukové efekty, které simulují vaření, smažení či bublání Blop-Blop. Netradičním a zajímavým doplňkem kuchyňky je myčka pod troubou na pečení, s otevíratelnými dvířky a přihrádkou na uložení nádobí.

Ve spodní části kuchyňky pro děti je chladnička s dírkami fialové barvy, které jsou ozdobeny černou nálepkou s teploměrem. Trouba dětské kuchyňky je vyrobena z tmavého průsvitného plastu. Tlačítka na zapínání a vypínání trouby vydávají mechanický zvuk Klik-Klik. Nad pracovní deskou kuchyňky je krásná digestoř s háčky, na kterých visí příbor a kuchyňské potřeby. Pod digestoří je zabudovaný Espresso kávovar s velkým bílým hrnkem. Do kávovaru se vkládají kapsle s příchutí kávy, šlehačky, čokolády, pistácií a karamelu. Netradičním přístrojem v této kuchyňce pro děti je stroj na výrobu domácí sody, který během výroby nápoje vydává zvuky Cric-Cric. Tato krásná a jedinečná kuchyňka je dodávána spolu s 32 doplňky, které zaručují dlouhé hodiny her na kuchaře či pekařů. Děti velmi rádi při hře napodobují své rodiče. Tato kuchyňka splňuje nejpřísnější kritéria kvality evropských standardů. Dětská kuchyňka Smoby Tefal Studio XL funguje na baterie. Kuchyňka skvěle zapadne do interiéru dětského pokoje, a nezabírá mnoho místa.

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • přístupná z každé strany
  • realistické zvuky jako při vaření Blop Blop
  • sodovač se zvuky Cric Cric
  • 32 doplňků
  • espresso kávovar s kapslemi
  • jídelní stůl s prostíráním
  • myčka nádobí
  • od 3 let
  • celková výška 100 cm
  • vhodná pro dívky i chlapce
  • chladnička
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu86*62*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení66*26*74 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost8.2 kg
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.