Didaktická kuchyňka pro nejmenší Ptitoo Smoby s tvarovanými kostkami a zvukovými hodinami od 18 měsíců

Popis produktu

Didaktická kuchyňka Ptitoo od francouzského Smoby je nadčasová hračka, která je jako stvořená pro všechny zvědavé a neposedné děti od 18 měsíců. Nadčasová kuchyňka v něžném modrém provedení s obrázky veselých zvířátek si získá chlapce a dívky na první pohled, probouzí v nich zájem o okolní svět. Malí šéfkuchaři se mohou těšit na bohatou sadu 25 doplňků, mezi nimiž najdou kelímky, talířky, šálky, lžičky, vidličky, nožíky, pánev, hrnec s poklicí, slánku se zvukem cric-crac, kuchařskou čelenku, kapsle do kávovaru a 4 didaktické kostky pro všestranný rozvoj vašich dětí.

V centrální části se také nachází varná deska, kávovar a v nejvyšší části jsou na digestoři umístěny zvukové hodiny s mechanickým zvukem cric-crac, které zobrazují čtyři různá zvířátka. Kuchyňka disponuje praktickým úložným prostorem – dítě má možnost uložit kuchařské náčiní na více poličkách. Rozevírací křídla na pracovní desce zpřístupní kuchařům i dodatečný úložný prostor, do kterého mohou po obědě uložit příbory. Nádherná kuchyňka s animovaným motivem zajíčka, býka, ovečky a kuřátka je jako stvořená na hru do dětského pokojíčku. Zahrát si s ní může i několik dětí, kamarádi a sourozenci.

Didaktické kostky využijí vaši nejmenší na zlepšení jemné motoriky, naučí se rozpoznávat jednotlivé tvary a barvy. Vhazováním kostek do správných otvorů nabývají sebevědomí, rozvíjejí si logické myšlení a prostorové vnímání. Množství dalších barevných doplňků děti využijí při hře na kuchaře, objevují využití kuchyňských pomůcek. Při hře s dalšími dětmi si budou rozvíjet i jazykové a komunikační dovednosti. Veselý barevný design kuchyňky v nich rozvíjí tvořivost, kreativitu a fantazii. Rozměry kuchyňky jsou 66*35*85 cm, výška pracovní plochy je 41 cm. Kuchyňka je vyhotovena z nejkvalitnějších plastů, sametových na dotek.

Smoby je špičkový francouzský producent plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu66*35*85 cm
Celková výška85 cm
Výška pracovní plochy41 cm
Rozměry balení49*15*64 cm
Výška kbelíkuECO2524 ku kuchynkám
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,20 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.