Kuchyňka Cheftronic Tefal Smoby elektronická se zvuky a 21 doplňky

Popis produktu

Dětská elektronická kuchyňka Tefal Cheftronic Smoby je provedena v krásné a trendové kombinaci červené, bílé a šedé barvy. Je to barevná kombinace, která momentálně dominuje i ve světě kuchyní pro dospělé. Optimální poměr délky, výšky a šířky přes dynamickou kombinaci barev dodává dětské kuchyňce vyváženost a klidnou atmosféru. Je to nová verze kuchyňky, která byla u dětí dlouhá léta na seznamu nejoblíbenějších produktů. Kuchyňka se světlem a zvukem je elektronická na 3 x AA/LR6 baterie, se vším co potřebuje dítě k šéfování ve své první kuchyňce. Kuchyňka pro děti vydává různé druhy zvuků a efektů. Značka Smoby je francouzský výrobce dětských hraček s dlouholetou tradicí a vysokou kvalitou materiálů evropských standardů.

Dětská kuchyňka perfektně zapadne do interiéru dětského pokoje. Vašim ratolestem poslouží dlouhá léta. Je dostatečně velká a vhodná na hru pro jedno i více dětí. Společnou hrou si děti zdokonalují komunikační schopnosti a je to forma interakce, při které se děti socializují a napodobují dospělé. Kuchyňka pro děti je vhodná již od věku 3 let dítěte. Je oblíbená u malých dívek i chlapců. Každé dítě si najde svou oblíbenou činnost a díky množství doplňků je hra s dětskou kuchyňkou nekonečnou zábavou během dlouhých let. Plastové materiály kuchyňky a doplňků jsou příjemné a sametové na dotek. Dětská kuchyňka Smoby obsahuje množství doplňků a detailů. Kuchyňka má spoustu úložného prostoru, díky čemuž se jednotlivé doplňky neztratí a jsou pěkně uloženy.

Dětská kuchyňka obsahuje snímatelný dřez na mytí nádobí. Pod dřezem je polička na ukládání nádobí a potravin. Kuchyňka pro děti je vybavena i elektrickým sporákem s dvouvařičem vydávající zvuky jako při smažení a vaření. Pracovní deska je s odkapávačem na nádobí. Sporák mě digitální hodiny a trouba ukazuje teplotu během pečení a svítí. Nad sporákem je moderní digestoř s háčky na visací příbor. Kuchyňka pro děti má zabudovaný kávovar s reálným zvukem kávovaru a troubu s vlastním grilem. Přes průsvitná dvířka trouby se dá sledovat, jak se peče jídlo položené na mřížce. Po zapnutí trouby se rozsvítí světlo, a po upečení se za zvuku vypne světlo a jídlo je hotové na prostírání. Kuchyňka pro děti Smoby má celkem 21 doplňků. Patří k nim nádobí, příbory, hrnce a různé potraviny. Výška pracovní desky dětské kuchyňky je 31 cm. Rozměry kuchyňky jsou 47*29*62 cm.

Vlastnosti

  • elektronická kuchyňka pro děti
  • vhodná od 3 let
  • s 21 doplňky na vaření a pečení
  • funguje na 3 x AA/LR6 baterie
  • hodně úložného prostoru
  • s kávovarem, digitálními hodinami, elektrickým sporákem
  • trouba po zapnutí svítí, sporák vydává zvuky
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu47*29*62 cm
Celková výška62 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.