Dřevěná kuchyňka Macaron Maxi Cooker Janod s otočnými knoflíky růžová

Popis produktu

Dětská dřevěná kuchyňka Macaron Maxi Cooker je skvělá kuchyňka ze dřeva s otočnými knoflíky a nadčasovým designem. Je vhodná pro holčičky ve věku od 3 do 8 let. Vestavěnou součástí kuchyňky jsou dvě poličky na odkládání potravin, hodiny, věšák na vařečky, dřez, varná deska, trouba a otevírací skříňka. Spolu s kuchyňkou najdete v balení i 5 doplňků: hrnec, naběračku, obracečku, cukr a hrášek v papírové krabičce. Celková výška kuchyňky je 78 cm, její rozměry jsou 53*30*78 cm. Trouba je realistický doplněk, který ocení každá kuchařka. Praktickými součástmi kuchyňky jsou i poličky na odkládání potravin nebo na zkrášlení kuchyňky květinkami či hračkami.

Dřevěná kuchyňka obsahuje dva otočné knoflíky, které vydávají zvuk a tak se holčička cítí jako v opravdové kuchyňce. Dřevěná kuchyňka pro děti v nádherné růžovo-šedé barvě je skvělým doplňkem do každého dětského pokojíčku. Malá kuchařka může vařit večeři na varné desce, péct koláček v troubě, odkládat nádobí do vestavěné skříňky a učit se tak, jak udržovat pořádek. Na boční straně kuchyňky je otvor, díky kterému je možné kuchyňku jednoduše přenést. Dítě rozvíjí svou kreativitu vymýšlením receptů.

Hra na kuchaře je samozřejmě velmi zábavná hra, kterou milují snad všechny děti. Ne každý ale ví, že takovou hrou se nejlépe rozvíjí dětská fantazie a kreativita. Holčičky mají v dřevěné kuchyňce Janod množství podnětů na všelijaké hry. Hrají si na šéfkuchaře v restauraci, na domácí hospodyňku, vaří své rodině, svým kamarádům a mezi tím si povídají a rozvíjejí i své jazykové dovednosti. Přípravou různých vymyšlených jídel si uvědomují jak náročná je příprava jídla, přibližují se světu dospělých. Je to výborný způsob jak děti naučit vážit si jídla, které jim doma každý den připravujete.

Francouzská designérská kuchyňka je nadčasová dřevěná hračka, se kterou se dítě zabaví na dlouhé hodiny a přiblíží se světu dospělých. Francouzská značka Janod vyrábí prvotřídní hračky pro děti, které splňují přísné evropské standardy a předpisy, což zaručuje maximální bezpečnost pro vaše děťátko. Za kvalitou výrobce Janod stojí mnohá mezinárodní ocenění. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch.

Vlastnosti

  • růžová barva
  • obsahuje 5 doplňků
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • kvalitní, zdravotně bezpečné dřevo
  • atraktivní design
  • rozvíjí pohybové schopnosti dítěte
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu53*30*78 cm
Celková výška78 cm
Výška pracovní plochy50 cm
Celková délka53 cm
MechanickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.