Dřevěná kuchyňka Macaron Big Cooker Janod elektronická, se zvukem a světlem a 15 doplňky růžová

Popis produktu

Dřevěná kuchyňka Macaron Big Cooker je originální kuchyňka pro všechny malé kuchaře od 3 až 8 let. Součástí kuchyňky je 15 doplňků, které jsou nezbytné pro kuchařské umění. Vestavěnou součástí kuchyňky je polička, hodiny, věšák na vařečky, mikrovlnka, varná deska, trouba a dřez. Vaše malá kuchařka si zahraje až s 15 doplňky, mezi které patří chňapka, hrnce, volské oko, lopatky a naběračky, potraviny zabalené v dřevěných krabičkách. Varná deska vydává při vaření zvuky a plotýnky také svítí jako v reálné kuchyni. Varná plotýnka po zapnutí svítí jako opravdová sklokeramická deska při nahřívání. Kromě toho také vydává zvuky jako při vaření.

Vestavěnou součástí kuchyňky je také vysoká skříňka se dvěma dvířky, která se dá využít jako chladnička s mrazničkou, v níž může kuchařka uskladnit svoje navařené výtvory. Na dvířkách skříňky je tabulka, na kterou se dají kreslit různé obrázky. Na černou tabuli si malá kuchařka může napsat denní menu ve své restauraci, oblíbené obrázky nebo jiné odkazy pro své hosty. Kuchyňka má ideální výšku 100 cm a svojí šířkou 100 cm je jednou z větších kuchyněk výrobce Janod. Dětská dřevěná kuchyňka má něžnou růžovou barvu a na zadní stěně kuchyňky je zajímavý motiv, který jí dodává retro nádech. Kuchyňka má nadčasový design, díky čemuž ji budou milovat děti několika generací.

Hra na kuchaře je samozřejmě velmi zábavná hra, kterou milují snad všechny děti. Ne každý ale ví, že takovou hrou se nejlépe rozvíjí dětská fantazie a kreativita. Děti mají v kuchyňce Janod množství podnětů na všelijaké hry. Hrají si na šéfkuchaře v restauraci, na domácí hospodyňku, vaří své rodině, svým kamarádům a mezi tím si povídají a rozvíjejí i své jazykové dovednosti. Přípravou různých vymyšlených jídel si uvědomují, jak náročná je příprava jídla, přibližují se světu dospělých. Je to výborný způsob, jak děti naučit vážit si jídla, které jim doma každý den připravujete.

Dřevěná kuchyňka pro děti má francouzský design, v němž se odráží cit pro detail, originalita, kreativita návrhářů a láska k dětem. Francouzská značka Janod vyvíjí prvotřídní hračky pro děti, které splňují přísné evropské standardy a předpisy, což zaručuje maximální bezpečnost pro vaše děťátko. Za kvalitou společnosti Janod stojí mnohá mezinárodní ocenění. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch.

Vlastnosti

  • obsahuje 15 doplňků
  • rozměry 100*33*100 cm
  • má elektronické funkce
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • dřevěná kuchyňka s dívčím designem
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu100*33*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy57 cm
Celková délka100 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.