Kuchyňka pro nejmenší Hello Kitty Cooky Smoby s 17 doplňky od 18 měsíců

Popis produktu

Kuchyňka pro nejmenší Cook od francouzského Smoby přichází s nádherným motivem kočičky Hello Kitty, která zaujme všechny děti a zejména holčičky od 18 měsíců. Nadčasová kuchyňka je v krásném růžovo-bílém barevném provedení a disponuje otevíratelnou pracovní deskou. Malé kuchařky se mohou těšit na bohatou sadu 17 doplňků, mezi nimiž najdou kelímky, talířky, šálky, lžičky, vidličky, nožíky, pánev, hrnec s poklicí a designové krabičky na přísady. Ve střední, centrální části kuchyňky se nachází trouba, varná deska a také úložný prostor na kuchyňské náčiní.

Další úložné prostory jsou na bocích kuchyňky, přičemž děti využijí i poličku pod digestoří. Rozevírací křídla na pracovní desce zpřístupní kuchařům i dodatečný úložný prostor, do kterého mohou po obědě odložit příbory. Pohádková kuchyňka s animovaným motivem populární kočičky je jako stvořená na hru do dětského pokojíčku. Zahrát si s ní může i několik dětí, kamarádi a sourozenci. Společně budou připravovat různé pamlsky, rozvíjet si jemnou motoriku a zjišťovat, k čemu slouží jednotlivé kuchyňské nástroje. Při hře na kuchaře si zlepšují i jemnou motoriku, jazykové a komunikační dovednosti. Nabírají pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Rozměry kuchyňky jsou 72*30*80 cm, výška pracovní plochy je 38 cm.

Smoby je špičkový francouzský producent plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu72*30*80 cm
Celková výška80 cm
Výška pracovní plochy38 cm
Rozměry balení43*26*59 cm
Výška kbelíkuECO2524 ku kuchynkám
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,70 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.