Kuchyňka elektronická s bubláním v hrnci Tefal Studio XL Bubble 360° Smoby s funkčními spotřebiči a potravinami 34 doplňků 100 cm výška/51 cm pult

Popis produktu

Elektronická kuchyňka s bubláním v hrnci Tefal Studio XL Bubble od francouzského výrobce Smoby je skvělá hračka pro všechny děti od 3 let, které mají rády hry na šéfkuchaře. Stylový francouzský design v pastelově šedém provedení si oblíbí kluci i holky. Těšit se mohou na kuchyňské hodiny a prodlouženou kuchyňskou desku, která dětem poslouží jako jídelní stolek. Je vyhotovena z kvalitních a odolných plastů, které jsou jemné na dotek. Nabízí přístup z více stran, takže si s ní zahrají i kamarádi a sourozenci, její zadní strana je ozdobena krásným obrázkem s kuchyňským motivem.

Kuchyňka disponuje troubou na pečení, lednicí, kávovarem s náhradními kapslemi, přístrojem na sodu, digestoří s háčky na nářadí, dřezem a varnou deskou. Kuchaři se při vaření spolehnou na sadu 34 doplňků, mezi kterými se nachází magický hrnec s bublající vodou, pánev, kuchyňské náčiní, krabice, náhradní kapsle, skleničky, pepřenka, solnička, šálky, lžičky, nožíky, vidličky, talířky, rybička a steak smažení. Skvělým doplňkem jsou také těstoviny, které dokáží měnit barvu při změně teploty.

Všechny detaily kuchyňky jsou pečlivě přizpůsobeny dětským ručkám, k dispozici mají také spoustu úložného prostoru pro všechny doplňky. Při hře si zlepšují jemnou motoriku, komunikační schopnosti, získávají pocit zodpovědnosti a přibližují se světu dospělých. Zároveň si zlepšují koncentraci a bystrý úsudek, naučí se, k čemu slouží jednotlivé kuchyňské náčiní a doplňky. Stabilní kuchyňka ve tvaru písmene L stojí na pevných nohách a její rozměry jsou 85*62*99 cm, přičemž celková výška je 100 cm, výška pracovní desky 51 cm. Elektronický modul funguje na 3 baterie typu AAA, které nejsou součástí balení.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky nejvyšší kvality. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul (baterie: 3 x AAA nejsou součástí balení)
  • jídelní koutek
  • chladnička
  • pečicí trouba
  • těstoviny měnící barvu podle prostředí
  • pánev s funkcí otáčení
  • espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi
  • předpečené potraviny pro realistický zážitek (steak, ryba)
  • bohatá výbava 34 doplňků
  • hrnec s magickým bubláním
  • francouzská kvalita a design
  • pro děti od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu85*62*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení66*26*75 cm
Celková délka85 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost6,3 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.