Kuchyňka elektronická Tefal Studio Kitchen Bubble 360° Smoby s magickým bubláním a 28 doplňků 100 cm výška/51 cm pult

Popis produktu

Elektronická kuchyňka Tefal Studio Kitchen 360° Bubble od francouzského výrobce Smoby nabídne chlapcům a dívkám od 3 let spoustu realistických zážitků při hře na povolání kuchařů. Originální francouzský design kuchyňky v tyrkysovém provedení s precizně vypracovanými detaily okouzlí děti na první pohled. Těšit se mohou na hrnec s magickým bubláním a velkou radost jim udělá i pánev s funkcí otáčení palačinek.

Kuchyňka pro děti je vybavena i pečicí troubou, lednicí, přístrojem na sodu a sporákem s varnou deskou, na které si uvaří chutný oběd. Díky myčce nádobí se děti naučí po obědě uložit špinavé nádobí do sběrného koše a vložit jej do myčky. Kávovar s náhradními kapslemi potěší dítě, které si po dobrém obědě bude chtít vychutnat chutný nápoj. Kuchyňka nabízí dostatek místa pro hru více dětí, kamarádů a sourozenců, čímž si zlepšují i komunikační schopnosti. Stěna ze zadní strany je ozdobena obrázkem kuchyňským motivem, které učiní hru pro děti ještě realističtější.

V bohaté sadě 28 doplňků se nacházejí lžičky, nožíky, vidličky, talířky, kelímky, šálky, palačinka, různé náplně do kávovaru, krabice s těstovinami, mlékem, napichovací vidlička, nůž na krájení, naběračka, solnička a pepřenka. Všechny detaily kuchyňky jsou pečlivě přizpůsobeny dětským ručkám, které si tak pěstují hmatovou citlivost, koordinaci pohybů a jemné motorické schopnosti. Při hře na kuchaře se přibližují světu dospělých a získávají pocit zodpovědnosti. Zároveň si zlepšují také koncentraci a bystrý úsudek, naučí se, k čemu slouží kuchyňské náčiní.

Kuchyňka stojí na stabilních nohách a její základní rozměry jsou 49*47*100 cm s výškou pracovní desky 51 cm, díky čemuž si každý rodič bude umět určit, zda je pracovní deska dostatečně vysoká pro jeho dítě. Elektronický modul funguje na 3 baterie typu AAA, které nejsou součástí balení. Smoby už dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Funkce a vlastnosti

  • elektronický modul (3 baterie typu AAA – nejsou součástí balení)
  • chladnička
  • magický hrnec s bubláním
  • pečicí trouba
  • pánev s otáčením palačinek
  • espresso kávovar s vyměnitelnými kapslemi
  • bohatá výbava 28 doplňků
  • francouzská kvalita a design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu48*47*100 cm
Celková výška100 cm
Výška pracovní plochy51 cm
Rozměry balení50*24*70 cm
Celková délka48 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,16 kg
NoteBattery: 3 x AAA not included
Barvatyrkysová
Set produktůNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.