Kuchyňka se 17 doplňky k domečkům Smoby s varnou deskou a dřez na mytí nádobí s UV filtrem

Popis produktu

Přední výrobce hraček Smoby rozšiřuje svou nabídku o moderní příslušenství a doplňky k dětským domečkům, které vyvíjely přední francouzští designéři. Připojte k dětskému domečku kvalitní zahradní kuchyňku se 17 doplňky, mezi nimiž najdou malí kuchaři talířky, příbory, nožík, napichovací vidličku, lopatku na míchání, hrnec s poklicí, kelímky a párky, které nabídnou sourozencům a kamarádům. Kuchyňka je vyhotovena v červené, šedé a zelené barevné kombinaci, ve stejných odstínech jako domeček, díky čemuž krásně ladí a ozdobí každou zahradu a dvůr.

Kuchyňka nabízí dřez s kohoutkem na mytí nádobí, se kterým se dětičky naučí po jídle umýt nádobí a uložit ho na místo, kam patří. V hrnci si může dítě chutné párky uvařit na sporáku s otočnými knoflíky, kterými jednoduše reguluje teplotu. Na sporáku se dají párky nejen uvařit, ale i grilovat. Na boku kuchyňky najdou malí kuchaři praktické úchytky, na které si zavěsí kuchyňské náčiní. Dekorativní ozdobná mřížka, tvořící zadní stěnu kuchyňky, přináší dětem při vaření pocit bezpečí a zároveň jim dopřeje polostín během horkých letních dnů.

Kuchyňka má odolné, dvojité stěny a je vyrobena nejmodernějším výrobním procesem Blow Molding, stejně jako všechny domečky Smoby. Vyznačuje se stabilitou, odolností vůči povětrnostním podmínkám a její povrch je zároveň jemný a sametový na dotek. Má příjemné oblé hrany, takže se děti nemusí bát zranění. Barvy na kuchyňce nevyblednou ani po dlouhém čase zásluhou anti UV filtru a zachovají si své krásné a zářivé barvy po dlouhá léta, i přes nepříznivé počasí. Rozměry kuchyňky jsou 54*35*98 cm a její montáž je rychlá a jednoduchá. Pod kuchyňkou je také dostatek prostoru pro další hračky, které si tam může dítě odložit.

Kuchyňka se 17 doplňky od Smoby svým originálním francouzským vzhledem a funkčností rozvíjí u dětí fantazii a představivost, přibližují se světu dospělých. Děti milují hry na různé profese, v tomto případě si vyzkouší hru na kuchaře. Získávají správné návyky, učí se odpovědnosti a pohostinnosti, rozvíjejí sociální vztahy. Navíc s touto kuchyňkou tráví svůj volný čas na čerstvém vzduchu, spolu se svými sourozenci, rodiči a kamarády. 

Kuchyňka je vhodná pro domečky:

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu54*35*98 cm
Celková výška98 cm
Výška pracovní plochy49 cm
Rozměry balení56*13*69 cm
Celková délka54 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,14 kg
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.