Kuchyňka na cesty Cook&Go Blue Smoby skládací elektronická se zvukem a světlem a 17 doplňků

Popis produktu

Kuchyňka na cesty Cook&Go Blue z dílny francouzských designérů Smoby představuje skvělý dárek pro všechny šikovné děti od 3 let, které si rády hrají na kuchaře a kuchařky. Kompaktní elektronická kuchyňka se vyznačuje propracovanou konstrukcí, díky které ji dítě dokáže složit za pár vteřin do velikosti malého kufříku, který si může vzít kamkoliv s sebou. Stane se tak oblíbeným doplňkem na cestování, výlety, návštěvy u kamarádů a rodiny. Jemné barevné provedení v modré, šedé a bílé působí nadčasově a děti se budou dlouhá léta těšit ze skvělých funkcí, které kuchyňka nabízí.

Vynikající varná deska vydává realistický zvuk vaření, který překvapí každé dítě. Na kávovaru se po stisknutí tlačítka zjeví světélko upozorňující na ohřívání vody a rovněž vydává zvuk, jako u skutečného kávovaru. Praktická digestoř v sobě skrývá funkci osvětlení a malí kuchaři při vaření mohou zapnout 2stupňovou ventilaci se zvukem simulujícím funkci výparníku. Součástí kuchyňky je i dřez na mytí nádobí s odkládacím prostorem, přístroj na sodu, kávovar s různými kapslemi, zásobník na kapsle a zásuvka na doplňky a příslušenství. V horní části kuchyňky se nachází také digestoř s 3 knoflíky pro nastavení osvětlení a intenzity odsávání. Bohatá výbava 17 doplňků v sobě skrývá hrnec, lopatku, 2 sklenice, 2 šálky, 2 talířky, 2 lžičky, 2 vidličky, 2 nožíky a 3 kapsle.

Malí šéfkuchaři ocení přístupnost z více stran, a tak je vhodná na hru pro více dětí. Díky pevné rukojeti a nízké váze pouhých 2 kg lze snadno přenášet. Všechny detaily jsou přizpůsobeny malým dětským ručkám. Děti si tak pěstují hmatovou citlivost, koordinaci pohybů a jemné motorické schopnosti. Při hře si rozvíjejí komunikační schopnosti, a hrou se přibližují světu dospělých. Rozměry rozložené kuchyňky jsou 50*24*38 cm, přičemž její výška je 38 cm. Při cestování jsou rozměry složené kuchyňky pouze 27*25 cm. Plastový materiál na kuchyňce je jemný a sametový k dětským ručkám, díky oblým hranám je bezpečná pro každé dítě. Kuchyňka funguje na 1 baterii CR2032 (je součástí balení) a na 2 baterie typuAAA/LR03 (nejsou součástí balení).

Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Funkce a vlastnosti:

  • jednoduchý systém skládání a rozkládání
  • 17 doplňků
  • espresso kávovar a přístroj na sodu
  • vyměnitelné kapsle
  • dřez na mytí nádobí a varná deska
  • digestoř s 3 tlačítky
  • dostatek úložného prostoru
  • francouzský výrobek Smoby
  • realistický zvuk vaření
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu50*24*38 cm
Celková výška38 cm
Rozměry balení52*12*32 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,0 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included / 2 x AAA/LR03 not included
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.