Kuchyňka Cherry elektronická se zvuky Smoby a opečené potraviny, kávovar s 25 doplňky zeleno-šedá

Popis produktu

Společné vaření s nejmenšími? Elektronická kuchyňka pro děti Cherry Smoby ve stylovém zeleno-šedém provedení splní všechna přání vašeho malého kuchaře. Tato dětská kuchyňka je vhodná pro děti od 3 let a navíc je stylovým a funkčním doplňkem každého dětského pokoje. Dětská kuchyňka Cherry Smoby s originálními kuchyňskými zvuky a funkcemi obsahuje až 25 doplňků, jako například kuchyňské příbory a náčiní, náplně do kávovaru, kelímky, těstoviny, koláčky a potraviny opečené z jedné strany.

Vaření je hračka

Dětské kuchyňky od výrobce Smoby jsou krásné, designové a funkční. Díky bohaté výbavě si dítě může hrát dlouho a vymýšlet si vlastní recepty, přičemž se rychle a jednoduše naučí zacházet s kuchyňskými spotřebiči a příslušenstvím. Šikovná lednička s otevíracími dvířky poslouží na uchovávání potravin, které by měly být uloženy v chladu. Trouba děti bezpečně naučí, jak se připravuje jídlo během pečení. Praktické hodiny informují malého kuchaře i o době vaření či pečení, aby na nic důležitého nezapomněl. Na pánvi si děti mohou zase připravit chutnou rybu či opéct toast.

Nechybí ani hrnec s pokličkou, kde si mohou malí kuchaři připravit dokonce těstoviny. Po položení hrnce na sporák a stisknutí tlačítka se ozvou realistické zvuky. Součástí kuchyňky pro děti Cherry Smoby je i dřez určený na mytí nádobí či vestavěný espresso kávovar s kapslemi, který slouží k přípravě chutné kávy. Děti potěší i magické potraviny, které jsou z obou stran barevně odlišné, aby věděly, kterou stranu ještě musí opékat a která je již hotová. Na zadní straně dětské kuchyňky se nachází krásný motiv, který zobrazuje vzorné a přehledné uložení věcí, které děti učí k pořádkumilovnosti a uspořádanosti. Elektronická kuchyňka pro děti Cherry Smoby vydává i zvuky jako při vaření a pečení, a to stisknutím různých knoflíků, které se nacházejí přímo na lince.

Originální a jedinečná

Francouzský šarm, elegance a krásná zeleno-šedá barva se hodí do dětského pokoje. Elektronická dětská kuchyňka Cherry Smoby je skvělou volbou pro děti, které nejen rády pozorují, ale ještě raději všechno zkoušejí. S multifunkční dětskou kuchyňkou se proto určitě nudit nebudou. Navíc při tom mohou rozvíjet jemnou motoriku, komunikační schopnosti či rozumové znalosti. Vytvořte pro své děti takové podmínky, které jim zaručí nejen zábavu, ale i získávání různých dovedností. Francouzský výrobce Smoby dbá nejen na kvalitu, ale i bezpečnost a funkčnost svých výrobků.

Elektronická dětská kuchyňka Cherry Smoby se vyznačuje stabilní konstrukcí, výška pracovní desky je 49 cm a celková výška je 93 cm. Celkové rozměry kuchyňky jsou 68*34*97 cm. Díky tomu si umí rodič jednoduše určit, zda je výška pracovní desky dostatečně přizpůsobena pro malého kuchaře. Kuchyňka je dobře přístupná ze všech stran, všechny přístroje jsou hravě ovladatelné a jednotlivé motivy pomáhají dětem rozeznávat a rozlišovat důležité kuchyňské prvky. Součástí dětské kuchyňky Cherry Smoby jsou i baterie, které rodiče jednoduše zapojí a zábava může začít.

O Smoby

Dětská kuchyňka, pocházející z designérské dílny společnosti Smoby, je jedinečnou dětskou hračkou nejvyšší úrovně, které byste jen těžko hledali konkurenci. Francouzští designéři si potrpí na prvotřídní design, reálné provedení všech linií a doplňků, jakož i celkovou funkčnost dětských hraček. Všechny hrany na kuchyňkách Smoby jsou zaoblené a jemné, s ohledem na bezpečnost dítěte a rodiče mohou bez starostí nechat své ratolesti hrát si s touto krásnou kuchyňkou plnou nezapomenutelných funkcí, co jim hrdlo ráčí.

Vlastnosti

  • kvalitní a bezpečná dětská kuchyňka
  • 25 doplňků
  • magické potraviny
  • zabudovaný elektronický modul
  • baterie jsou součástí balení
  • vhodná pro děti od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu68*34*97 cm
Celková výška97 cm
Výška pracovní plochy49 cm
Rozměry balení50*20*66 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,3 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.