Kuchyňka Tefal Cheftronic Orange Smoby elektronická se zvukem a světlem a 20 doplňků 62 cm vysoká

Popis produktu

Kuchyňka Tefal Cheftronic Orange z dílny francouzských designérů Smoby je stylová kuchyňka, která potěší každé dítě od 3 let. Nádherné oranžovo-bílé barevné provedení působí trendově, stane se ozdobou dětského pokojíčku. Kuchyňka má elektronické funkce, pečicí trouba s průhlednými dvířky dokáže svítit, takže děti zažijí při pečení opravdu realistický zážitek, který umocňují i zvukové efekty. Sporák je vybaven imitací digitálních hodin, zobrazujících i teplotu pečení. Kompaktní kuchyňka disponuje moderní varnou deskou, na níž budou děti za zvuků vaření připravovat své oblíbené pokrmy. Kávovar se zvukem potěší děti, které si po vaření budou chtít vychutnat dobrou kávu. Nad sporákem je kvalitní digestoř s háčky na nářadí, která se postará o odsávání par při vaření. Kuchyňka je vybavena i praktickým dřezem, pod kterým se skrývá polička na odkládání nádobí a potravin.

Dětská kuchyňka je vyhotovena z kvalitních a prvotřídních plastů se zaoblenými hranami, je sametová na dotek. Součástí kuchyňky je i 20dílná sada doplňků, v níž jsou talířky, lžičky, nožíky, hrnce, kelímky, koláčky krabice s motivem polévky, špaget a sušenek, kuře, šálek a naběračka. Díky svým rozměrům je kuchyňka dostatečně velká i pro hru více dětí, které si budou spolu rozvíjet kuchařské umění, jemnou motoriku a logické myšlení. Hrou na povolání kuchařů se přibližují světu dospělých, nabírají pocit zodpovědnosti a učí se, jak používat jednotlivé kuchyňské náčiní a spotřebiče. S kuchyňkou se vydrží bavit po dlouhá léta a naučí se i pořádkumilovnosti, po každé hře si pomůcky snadno uklidí. Výška pracovní desky dětské kuchyňky je 31 cm. Rozměry kuchyňky jsou 47*29*62 cm, přičemž celková výška kuchyňky je 62 cm. Funguje na 3 baterie typu AA/LR6 1,5 V, které nejsou součástí balení.

Smoby už dlouhá léta přináší dětem originální hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu47*29*62 cm
Celková výška62 cm
Rozměry balení59*54*11 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,8 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvaoranžová
Set produktůNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.