Kuchyňka Bon Appetit Red&Green elektronická Smoby s kávovarem, zvuky, světlem a 23 doplňky červená

Popis produktu

Sledují vás děti při práci v kuchyni a snaží se vám neustále pomáhat? Potěšte je krásnou dětskou kuchyňkou, která vypadá jako opravdová. Elektronická dětská kuchyňka Bon Appetit Red&Green Smoby je krásná dětská kuchyňka, kterou může mít každé šikovné a zvídavé dítě ve věku od 3 let. Kuchyňka obsahuje bohatou sadu 23 doplňků: kuchyňské příbory a náčiní, náplně do kávovaru, kelímky, šálky, pánev, krabice s těstovinami a koláčky a hrnec s poklicí. Kuchyňka poskytuje dětem velkorysý prostor na hraní a její nadčasový design v červeném provedení dotvoří interiér dětského pokoje.

Vaření je zábava

Dětské kuchyňky Smoby jsou vyráběny s důrazem na krásný design a jedinečné funkce. Díky tomu každé dítě může dostat do svých rukou kuchyňku, která ho tak rychle neomrzí a naučí se zacházet s kuchyňskými spotřebiči a příslušenstvím. Lednička s otevíracími dvířky poslouží na úschovu potravin, které musí být v chladu, aby se nepokazily. Trouba je vhodná pro přípravu masa, které se musí dostatečně dlouho péct při správné teplotě. Praktické hodiny, přímo pod digestoří, budou malého kuchaře informovat o správném čase. Na pánvi si dětičky budou připravovat palačinky nebo omeletu a hrnec s pokličkou poslouží k přípravě výborných jídel, se kterými se mohou podělit i se svými rodiči či kamarády. Dřez na mytí nádobí využije děťátko na umytí nádobí po dobrém obědě. Kuchyňka pro děti je doplněna espresso kávovarem, ke kterému jsou přiloženy kapsle s náplní. Dětská kuchyňka Smoby Bon Appetit vydává realistické zvuky jako při vaření a pečení po položení hrnce na vařič a stisknutí tlačítka.

Děti se neustále učí

Kuchyňka zabaví všechny děti, které touží po vlastní kuchyňce, která naplní jejich sny a očekávání. Francouzští designéři proto navrhli kuchyňku pro děti, která rozvíjí u vašeho dítěte jemnou motoriku, komunikační a rozumové schopnosti. Dítě se učí trpělivosti, koncentraci a respektu při hře s více dětmi s touto dětskou kuchyňkou.

Vhodná do každého dětského pokoje

Elektronická dětská kuchyňka se vyznačuje stabilní konstrukcí a celkové rozměry dětské kuchyňky jsou 53*34*97 cm a výška pracovní desky je 49 cm, přičemž její celková výška je 97 cm. Kuchyňka je dostupná ze všech stran a navíc je zadní strana kuchyňky pokryta sympatickými motivy z kuchyně. Součástí dětské kuchyňky Bon Appetit Red&Green Smoby je i baterie 1 x CR2032, která je součástí balení.

Dětská kuchyňka od francouzského výrobce Smoby, je jedinečnou dětskou hračkou nejvyšší úrovně, která se vyznačuje kvalitním a atraktivním provedením. Smoby si potrpí na prvotřídní design, reálné provedení všech linií a doplňků, jakož i celkovou funkčnost dětských hraček. Všechny hrany na kuchyňkách Smoby jsou zaoblené a jemné, s ohledem na bezpečnost dítěte, což ocení zejména rodiče.

Vlastnosti

  • kvalitní a bezpečná dětská kuchyňka
  • 23 ks doplňků
  • zabudovaný elektronický modul
  • baterie jsou součástí balení
  • vhodná pro děti od 3 let
  • zvukové a světelné efekty
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu53*34*97 cm
Celková výška97 cm
Výška pracovní plochy49 cm
Rozměry balení50*20*66 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,05 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.