Kuchyňka Bon Appétit elektronická Smoby se zvuky, kávovar a 23 doplňků červeno-stříbrná

Popis produktu

Dětská kuchyňka Smoby Bon Appétit Kitchen představuje jedeb z nejpropracovanějších produktů mezi dětskými kuchyňkami na trhu. Je vyrobena v krásné a svěží barevné kombinaci syté červené barvy, která je doplněna stříbrnou a bílou. Elektronická kuchyňka má realistický design, a její provedení koresponduje s posledními trendy bytového designu a architektury. To dělá hru dětí zábavnější a poutavější. Dětská kuchyňka je vhodná pro děti od 3 let. Děti milují hru s kuchyňkou, která jejich neomrzí dlouhá léta. Díky svému provedení je kuchyňka přístupná z každé strany, a proto umožňuje hru pro více dětí. Hra s dětskou kuchyňkou u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a vzájemnou hrou napodobují dospělé. Příslušenství, doplňky, dvířka a tlačítka jsou přizpůsobeny drobným dětským ručkám. Kuchyňka je vhodná pro dívky i chlapce.

Hrou s kuchyňkou si také tříbí motorické schopnosti, hmatovou citlivost a koordinaci pohybů. Kuchyňka je vybavena množstvím vzrušujících vlastností, které děti nepřestanou udivovat. Kuchyňka má instalovaný elektronický modul a vydává realistické zvuky. Smoby Bon Appétit Kitchen má množství úložného prostoru. Kuchyňka je tvořena ledničkou s realistickým obrázkem obsahu chladničky. Vedle ní je pečicí trouba s otevíratelnými dvířky, kde si děti mohou například upéct koláček. Pracovní deska kuchyňky pro děti je tvořena elektrickým sporákem se dvěma plotnami na vaření a pečení, dřezem na mytí nádobí. Sporák vydává při vaření realistické zvuky Blop Blop Blop.

Nad pracovní deskou kuchyňky se tyčí stojan, na kterém je zakomponován espresso kávovar s náhradními tobolkami a různými příchutěmi. Nad ním jsou kuchyňské hodiny, které nesmí chybět v žádné správné kuchyni a v horní části jsou držáky na kuchyňské náčiní. Ke kreativním doplňkem kuchyňky patří hrnec s poklicí, talíře s příbory, sklenice, šálky na kávu, náhradní tobolky do kávovaru, kuchyňské nářadí, pánev, cookies a těstoviny. Dětská kuchyňka Smoby  množství úložných prostorů a díky své kompaktní velikosti se vejde do každého dětského pokojíčku. Kuchyňka pro děti je stabilní a bezpečná pro jemné dětské ručky.

Její hrany jsou oblé a je plastový materiál je příjemný a sametový na dotek. Kuchyňka je vysoká 97 cm a její rozměry jsou 53*34*97 cm. Kuchyňka dýchá francouzským šarmem a elegancí. Smoby je dlouholetým výrobcem kvalitních dětských hraček s výjimečným designem. Společnost Smoby je výrobcem dětských hraček té nejvyšší kvality a nejmodernějšího designu. Produkty Smoby splňují přísné evropská kritéria. Elektronická dětská kuchyňka funguje na 1 x AA LR6 1,5 V baterii, která je součástí balení. Při této kuchyňce se každé dítě stane malý šéfkuchařem nebo šéfkuchařkou. Tak co vám vaše ratolesti uvaří dnes?

Funkce a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • elektronická kuchyňka na 1 x AA baterii
  • realistické zvuky jako při vaření Blop Blop
  • 23 doplňků
  • espresso kávovar s kapslemi
  • realistická lednička
  • pečicí trouba s otevíratelnými dvířky
  • od 3 let
  • francouzský výrobek Smoby
  • celková výška 97 cm
  • vhodná pro holčičku a chlapce
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu53*34*97 cm
Celková výška97 cm
Výška pracovní plochy49 cm
Rozměry balení50*20*66 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,05 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.