Kuchyňka Bon Appétit Chef Smoby s lednicí, kávovarem a 23 doplňky oranžovo-stříbrná

Popis produktu

Dětská kuchyňka Smoby Bon Appétit Chef představuje jeden z nejpropracovanějších produktů mezi dětskými kuchyňkami na trhu. Je vyrobena v krásné a svěží barevné kombinaci oranžové barvy, která je doplněna stříbrnou a bílou. Dětská kuchyňka má realistický design, a její provedení koresponduje s posledními trendy bytového designu a architektury. To dělá hru dětí zábavnější a poutavější. Dětská kuchyňka je vhodná pro děti od 3 let. Děti milují hru s kuchyňkou, která je neomrzí dlouhá léta. Díky svému provedení je kuchyňka přístupná z každé strany, a proto umožňuje hru pro více dětí. Hra s dětskou kuchyňkou u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a vzájemnou hrou napodobují dospělé. Příslušenství, doplňky, dvířka a tlačítka jsou přizpůsobeny drobným dětským ručkám. Kuchyňka je vhodná pro dívky i chlapce. Hrou s kuchyňkou si také tříbí motorické schopnosti, hmatovou citlivost a koordinaci pohybů. Kuchyňka je vybavena množstvím vzrušujících vlastností, které děti nepřestanou udivovat.

Smoby Bon Appétit Chef má množství úložného prostoru. Kuchyňka je tvořena ledničkou s realistickým obrázkem obsahu chladničky. Vedle ní je pečicí trouba s otevíratelnými dvířky, ve které si děti mohou například upéct koláček. Pracovní deska kuchyňky pro děti je tvořena elektrickým sporákem se dvěma plotýnkami na vaření a pečení, dřezem na mytí nádobí. A malým jídelním stolem na servírování. Nad pracovní deskou kuchyňky se tyčí stojan, na kterém je zakomponován espresso kávovar s náhradními kapslemi a různými příchutěmi. Nad ním jsou kuchyňské hodiny, které nesmí chybět v žádné správné kuchyni a v horní části jsou držáky na kuchyňské náčiní. Ke kreativním doplňkům kuchyňky patří hrnec s poklicí, talíře s příbory, sklenice, šálky na kávu, náhradní tobolky do kávovaru, kuchyňské nářadí, pánev, cookies a těstoviny.

Dětská kuchyňka Smoby má množství úložných prostorů a díky své kompaktní velikosti se vejde do každého dětského pokojíčku. Kuchyňka pro děti je stabilní a bezpečná pro jemné dětské ruce. Její hrany jsou oblé a je plastový materiál je příjemný a sametový na dotek. Kuchyňka je vysoká 97 cm a její rozměry jsou 53*34*97 cm. Kuchyňka dýchá francouzským šarmem a elegancí. Smoby je dlouholetým výrobcem kvalitních dětských hraček s výjimečným designem. Společnost Smoby je dlouholetým výrobcem kvalitních dětských hraček té nejvyšší kvality a nejmodernějšího designu. Produkty Smoby splňují přísná evropská kritéria. S touto kuchyňkou se každé dítě stane malý šéfkuchařem nebo šéfkuchařkou. Tak co vám vaše ratolesti uvaří dnes?

Funkce a vlastnosti

  • 23 doplňků
  • espresso kávovar s kapslemi
  • elektrický sporák
  • dřez na mytí nádobí
  • chladnička s otevíratelnými dvířky a realsitickým vnitřkem
  • vhodná od 3 let
  • zářivé barvy
  • francouzský výrobek Smoby
  • celková výška 97 cm
  • vhodné pro dívky i chlapce
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu53*34*97 cm
Celková výška97 cm
Výška pracovní plochy49 cm
Rozměry balení50*20*66 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,5 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.