Kreativní hra kreslení Projektor Miraculous LadyBug Educa se 40 diapozitivy a pastelky od 5 let

Popis produktu

Překvapte své dítě nádherným dárkem v podobě kreativní hry Kreslení s projektorem od španělského výrobce Educa, se kterým zažije spoustu zábavy a radostných chvil. Kreativní hra je určena pro všechny děti a zejména holčičky od 5 let, které si rady kreslí a vybarvují obrázky. Projektor je vyhotoven ve stylu a barvách animované televizní série Miraculous Ladybug, kterou znají děti po celém světě. O dokonalý zážitek při kreslení se postará sada 40 diapozitivů, které si děti budou promítat na stůl a s barevnými tužkami si budou překreslovat a vybarvovat obrázky populární maskované hrdinky.

Tato kreativní hra je vynikající pro rozvoj dětské fantazie a představivosti, přičemž se učí trpělivě kreslit a vybarvovat obrázky do detailů, zlepšuje se jejich koordinace ruka-oko. Při kreslení se u dětí rozvíjí i jemná motorika, jsou klidnější a umí se lépe soustředit, což je velmi důležité v pozdějším věku. Kreslicí sada Educa dokáže vaše děti inspirovat a povzbudit v kreslení a vytváření dalších hodnotných obrázků. Získají správné kreslicí návyky a technickou zručnost. Projektor je vyhotoven z kvalitních plastových materiálů.

S bohatou sadou si chlapci i dívky užijí hodiny skvělé zábavy. Kreativní sada na kreslení od Educa je tím nejlepším dárkem pro každé tvůrčí dítě, které si vytváří pozitivní vztah ke kreslení. Španělská společnost Educa se zaměřuje na produkci dětských společenských her, puzzle ze dřeva či z tvrdého papíru. Tvůrčí sada kreslení s projektorem je kvalitní evropský výrobek, který splňuje přísná evropská kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.