Kreslení Frozen 2 Disney tablet Educa s předlohami a doplňky pro děti od 5 let

Popis produktu

Kreslení Frozen 2 Disney tablet je moderní a nadčasová hračka, která všestranně rozvíjí dětskou kreativitu a fantazii. Kreativní sada v sobě skrývá světelný tablet, na který se dají jednoduše připevnit předlohy obrázků s populárním Disney motivem Frozen 2 (Ledové království 2). Ty si dítě samostatně překresluje na papír a vybarvuje si je podle předlohy nebo podle vlastních představ. Sada s tabletem obsahuje 32stránkovou brožuru s obrázky oblíbených hrdinů, návod s pokyny a 1 tužku na kreslení. Všechny děti a zejména holčičky od 5 let si tak dokážou nakreslit oblíbené princezny Annu a Elsu, přičemž na ně čekají i další veselé postavičky.

Kreslicí sada Educa dokáže vaše děti inspirovat a povzbudit v kreslení a vytváření dalších hodnotných obrázků. Princip obkreslování předlohy na světelném tabletu děti rychle pochopí a o to víc je bude bavit. Procvičí si jemnou motoriku a koordinaci ruka-oko. Získají správné kreslicí návyky a technickou zručnost. Tablet je vyhotoven v krásné modré barvě, přičemž ho zdobí bílé sněhové vločky. Napájí se na 3 baterie typu AAA, které nejsou součástí balení. Tablet slouží pouze k podsvícení předlohy, nemá žádné další funkce. Je vyroben z kvalitního plastu, dítě s ním může bezpečně manipulovat. 

S bohatou sadou doplňků a předlohami na kreslení si chlapci i dívky užijí hodiny skvělé zábavy. Kreslicí set od Educa je tím nejlepším dárkem pro každé tvůrčí dítě, které si vytváří pozitivní vztah ke kreslení. Španělská společnost Educa se zaměřuje na produkci dětských společenských her, puzzle ze dřeva či z tvrdého papíru. Tvůrčí sada na kreslení je kvalitní evropský výrobek, který splňuje přísná evropská kritéria. Nečekejte a udělejte svým dětem radost s touto kreativní sadou.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení36*26*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 3 x LR41
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.