Kreativní tvoření s tabletem Fashion Designer Barbie Educa Vytvoř si módní návrhy panenek 4 modely od 5 let

Popis produktu

Kreativní tvoření s tabletem Fashion Designer Barbie od španělského výrobce Educa potěší každé dítě a zejména holčičky od 5 let. Kreativní sada obsahuje vše potřebné pro vytvoření návrhu outfitu pro figurku pomocí tabletu se světelnou funkcí. Dívky si na tablet připevní papír, na kterém si připraví návrh outfitu pro figurku, vybarví jej a ozdobí. Součástí sady je také 32stránková brožura s modely, vzory a instrukcemi, tužka, papír se samolepkami a 4 figuríny Barbie, které jsou vyrobeny z pevného kartonu a 4 podstavce. Děti si po vytvoření módního outfitu pro figurku Barbie užijí i módní přehlídku, jelikož se dá krabice proměnit na předváděcí molo.

Holčičky se zabaví při vytváření návrhů pro figurky, rozhodnou se, jak sladit jednotlivé doplňky a šaty. Zjišťují, které barvy k sobě nejvíc ladí, získávají cit pro krásu a estetiku. Tvůrčí hra s výrobou vlastní módní figurky je jako stvořená pro všechny dívky, které rády vytvářejí a skládají nové věci. Všechny doplňky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a dítě ukáže svoji šikovnost a představivost při módních návrzích. Kreativní sada učí dítě koncentraci a trpělivosti, rozvíjí si logické myšlení a snaží se co nejvíce zdokonalit svůj návrh. Rovněž si zlepšuje i jemnou motoriku, protože zachází s různými drobnými doplňky.

Při designování a návrhu si dítě vymýšlí různé herní situace a svým sourozencům a kamarádům může vyprávět různé veselé příběhy při módní přehlídce. Dětská hra s kreativními hračkami a skládačkami rozvíjí fantazii a představivost, děti se učí vnímat a pracovat s jemnými detaily. Tablet funguje na baterie 3xAAA, které nejsou součástí balení. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa kromě kreativních sad najdete také spoustu krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší kolekci.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.