Kreativní tvoření My Model Doll Design Fashion Atelier Educa vyrob si 300 modelů šatů pro panenku od 6 let

Popis produktu

Kreativní tvoření My Model Doll Fashion Atelier od španělského výrobce Educa představuje skvělý dárek pro všechny děti a zejména holčičky od 6 let. Kreativní sada obsahuje vše potřebné pro výrobu vlastní panenky, figurínu pro návrh vlastních šatů a spoustu dalších doplňků, které jsou nezbytné pro módní ateliér. V balení se nachází 1 model panenky a bohatá sada 300 doplňků, se kterými dokážou navrhnout a vytvořit pro panenku různé typy outfitů. K dispozici budou mít bavlnu na vlásky, látku s předefinovaným vzorem na vystřihování, klip na šaty a další designové doplňky. Panenka má pohyblivé končetiny, takže děti získají ještě realističtější zážitek při hře na návrhářky.

Holčičky se zabaví při oblékání panenky do různých outfitů, upravování vlásků, rozhodnou se, jaké doplňky nejvíce ladí s jejími šaty. Zjišťují, které barvy k sobě nejvíc ladí, získávají cit pro krásu a estetiku. Tvůrčí hra s výrobou vlastní panenky je jako stvořená pro všechny dívky, které rády vytvářejí a skládají nové věci. Všechny doplňky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a dítě ukáže svoji šikovnost a představivost při módních návrzích. Kreativní sada učí dítě koncentraci a trpělivosti, rozvíjí si logické myšlení a snaží se co nejvíce zdokonalit svoji novou panenku. Rovněž si zlepšuje i jemnou motoriku, protože zachází s různými drobnými doplňky.

Při hře s panenkami se dítě přibližuje světu dospělých, vymýšlí si různé herní situace a svým sourozencům a kamarádkám může vyprávět různé veselé příběhy. Dětská hra s kreativními hračkami a skládačkami rozvíjí fantazii a představivost, děti se učí vnímat a pracovat s jemnými detaily. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa kromě kreativních sad najdete také spoustu krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší kolekci.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.