Kosmetický stolek Frozen 2v1 Smoby s židlí a 10 doplňků

Popis produktu

Smoby kosmetický stolek pro děti s oblíbeným motivem pohádky Frozen (Ledové království) je nádherná hračka pro všechny holčičky od 3 let, které milují pohádku o dobrodružstvích princezny Anny a Elsy. Dívčí kosmetický stolek je vyhotoven ve fialovo-modro-bílé barevné kombinaci a navíc je krásně ozdoben ornamenty, takže si malé parádnice budou připadat jako v pohádce. Velké zrcadlo je vyrobeno z velmi kvalitního materiálu, bezpečného pro dítě. Smoby kosmetický stolek může vaše holčička použít také jako kosmetický stolek a kadeřnictví zároveň. Stolek se dá používat i samostatně a dá se jednoduše sundat z podstavce. Výška kosmetického stolku je 94 cm a jeho celkové rozměry jsou 49*36*94 cm. Dětský kosmetický stolek obsahuje i velké množství doplňků, díky kterým zažije vaše holčička množství zábavy a stráví hodiny hraním si na princeznu.

Smoby je francouzská renomovaná společnost na výrobu hraček, které se vyznačují vysokou kvalitou, odolností použitých materiálů a bezpečností hraček. Díky kosmetickému stolku pro děti s motivem Frozen zažije vaše dítě hodiny zkrášlováním se a hrou na malou princeznu. Součástí balení je i dětská židle, která má výšku 28 cm a nosnost 50 kg. Dětský kosmetický stolek je doplněn o tři funkční zásuvky, které obsahují celkem 10 krásných a užitečných doplňků, díky kterým se vaše holčička bude cítit jako princezna po celý den. Dětský světlefialový náhrdelník a tmavofialová čelenka jsou krásně zdobené srdíčky po stranách. 

K náhrdelníku patří i náramek, který má uprostřed obrázek princezny. Dětský kosmetický stolek tvoří i tři prstýnky, v různých odstínech fialové. Pokud by si však vaše malá princeznička neuměla vybrat, kosmetický set pro děti tvoří i pěkné hřebínky. Součástí jsou i dva fialové flakonky na voňavku. Pracovní plocha kosmetického stolku je bílá a ozdobená obrázkem princezen. Dětský kosmetický stolek má čtyři nohy, díky kterým je stabilní. Dětská židlička ve fialovo-bílé kombinaci je vyhotovena s motivem Frozen na sedadle.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*36*94 cm
Celková výška94 cm
Rozměry balení49*19*64 cm
Celková délka49 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,4 kg
Nosnost50 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.