Kousátko s chrastítkem Opice Sam Jungle Kaloo pro nejmenší od 0 měsíců

Popis produktu

Kousátko s chrastítkem Opice Sam Jungle je moderní doplněk od francouzské společnosti Kaloo, který stimuluje pozornost a rozvíjí miminko už od narození. Chrastítko ve tvaru hnědé opičky je z jemného a měkkého textilu, umožňuje dětem rozeznávat různé barvy, materiály a pomáhá jim s rozvojem sluchu. Kousátko je vyrobeno z bezpečného a kvalitního materiálu, které dítě může bez obav kousat a žužlat. Na jeho povrchu jsou oblé výstupky, které byly navrženy speciálně pro potřeby dětí - zklidňují citlivé dásně při rostoucích zoubcích.

Hračky pro nejmenší jsou důležité pro vývin každého dítěte, zvyšují aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech života je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodné i kousátko Sam. Je vyhotoveno v pestrých a výrazných barvách, které jsou doporučeny pro nejmenší děti, protože nemají ještě zcela vyvinutý zrak a nevnímají všechny barvy spektra. Každá dětská hračka Kaloo je testována, splňuje i ty nejvyšší standardy.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá výrobou měkoučkých hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit. Doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška11 cm
Rozměry balení13*15 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvakrémová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.