Kousátko zajíc s dřevěným kroužkem Justin Rabbit Teether Fripons Kaloo s chrastítkem z jemného materiálu v dárkovém balení od 0 měsíců

Popis produktu

Kousátko zajíc s dřevěným kroužkem Justin z edice Fripons od francouzské společnosti Kaloo je vynikající dárek do každé rodiny s novorozeňátkem. Plyšový zajíček je upevněn na dřevěném kroužku, který poslouží miminkům jako kousátko. Zajíček v jemném krémovém provedení poslouží zároveň i jako chrastítko, takže upoutá miminko a pomáhá mu rozvíjet sluch a objevovat nové zvuky. Kousátko je vyrobeno z prvotřídního přírodního dřeva, pomůže dětem s masáží dásní v období, kdy jim rostou první zoubky. Kousátko je přizpůsobeno pro malé dětské ručičky, je zdravotně nezávadné.

Jemný plyšový materiál na zajíčkovi pomáhá zachycovat vůni miminka, což je důležité zejména v prvních týdnech po narození. Dlouhá ouška poslouží na rozvoj hmatové citlivosti, barevný přírodní vzor na mašličce zaujme dětičky, naučí se rychleji rozeznávat různé barvy. Kousátko přichází v elegantním dárkovém balení, kterým překvapíte své blízké při jakékoliv příležitosti. Plyšový zajíček se dá oddělit od kroužku a vyprat při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky. 

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu11 cm
Rozměry balení13*6*15 cm
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.