Kousátko liška s dřevěným kroužkem Leonard Fox Teether Fripons Kaloo s chrastítkem z jemného materiálu v dárkovém balení od 0 měs

Popis produktu

Kousátko liška s dřevěným kroužkem Leonardo z edice Fripons od francouzské společnosti Kaloo představuje skvělý první dárek pro vaše miminko. Plyšová liška je upevněna na dřevěném kroužku, který poslouží miminkům jako kousátko. Oranžová spící lištička je zároveň chrastítkem, takže upoutá miminko a pomáhá mu rozvíjet sluch a objevovat nové zvuky. Kousátko je vyrobeno z prvotřídního přírodního dřeva, pomůže dětem s masáží dásní v období, kdy jim rostou první zoubky. Kousátko je přizpůsobeno pro malé dětské ruce, je zdravotně nezávadné.

Jemný plyšový materiál na lišce pomáhá zachycovat vůni miminka, což je důležité zejména v prvních týdnech po narození. Plyšová liška má zadní stranu vyzdobenou jemným přírodním motivem, který okouzlí každé děti a naučí se vnímat nové barvy. Kousátko přichází v krásném dárkovém balení, kterým překvapíte své blízké při jakékoliv příležitosti. Plyšová liška se dá oddělit od kroužku a vyprat při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky. 

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu11 cm
Rozměry balení13*6*15 cm
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.