Kosmetický stolek s židlí My Beauty Dressing Table Smoby se zrcadlem a 15 zkrášlovacích doplňků

Popis produktu

Kosmetický stolek My Beauty Dressing Table představuje originální dárek pro děti a zejména holčičky od 3 let, které si s ním zahrají na kadeřnice a kosmetičky. Kosmetický salon v jemných barvách si oblíbí děti na první pohled a vydrží si s ním hrát dlouhá léta. Potěší je také nádherná růžová židle, na kterou posadí své zákazníky a kulaté nastavitelné zrcadlo z prvotřídního materiálu, bezpečného pro hru dětí. Při péči o vlásky využijí děti hřebínek a hřeben, různé vlasové doplňky a krásnou stříbrnou čelenku. Kosmetický stolek je vybaven sadou 15 doplňků, mezi kterými je i replika rtěnek, řasenka, nádobka s obličejovou maskou, krém na ruce, laky na nehty, prsten, parfém a paleta očních stínů.

Stolek pro dívky je vybaven 2 zásuvkami, poličkami a otevíratelným boxem, takže si po každé hře dítě snadno uklidí všechny doplňky. Kosmetické centrum má celkové rozměry 54*35*85 cm, je velmi kompaktní a nezabírá mnoho místa. Je vyrobeno z odolných a pevných plastových materiálů, které jsou jemné na dotek. Holčičky si díky němu zahrají hry na kosmetičky, objevují svět dospělých. Učí se, k čemu slouží jednotlivé kosmetické doplňky a jak se správně používají. Kosmetický stolek je vhodný i pro hru více dětí. Rozvíjejí si komunikační a jazykové schopnosti, rychleji se socializují a získávají pocit zodpovědnosti. Manipulací s doplňky si zlepšují jemnou motoriku, soustředění a logické myšlení.

Francouzský Smoby je špičkový výrobce prvotřídních plastových hraček pro děti každého věku. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu54*35*85 cm
Celková výška85 cm
Rozměry balení40*25*70 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.