Kosmetický stolek Disney Princezny Smoby s otevírací zásuvkou a 5 doplňky

Popis produktu

Smoby dětský kosmetický stolek se nese v pohádkovém designu Disney Princezny, po kterém touží všechny malé holčičky, které se chtějí podobat princeznu z pohádek. Kosmetický stolek má krásnou romantickou růžovou barvu a moderní pohádkový vzhled. Kosmetický stolek je dodáván bez podstavce, ale může se jednoduše položit na stůl či na postel. Velké zrcadlo je vyrobeno z velmi kvalitního materiálu, díky čemuž je bezpečné i pro 3 leté dítě. Smoby kosmetický stolek může vaše holčička použít i jako kosmetický stolek a kadeřnictví zároveň. Rozměry dětského kosmetického stolku s motivem Disney Princezna jsou 49*36*51 cm.

Součástí kosmetického stolku Disney Princezny je i 5 doplňků, díky kterým stráví vaše princezna hodiny zkrášlováním se. Firma Smoby je francouzská renomovaná společnost s dlouholetou tradicí, která vyrábí jedinečné a kvalitní modely hraček pro vaše malé pomocníky. Kosmetický stolek určitě rozzáří pokoj vaší malé princezny a přinese jí hodně radosti a zábavy. Kosmetický stolek Disney Princezny má krásné růžové odstíny, které jsou kombinovány s fialovou a drobnými doplňky. Velké zrcadlo má oválný tvar a na jeho vrchu je ozdoba z ptáčků a obrázek dvou oblíbených princezen, Sněhurky a Šípkové Růženky. Plocha se zrcadlem je umístěna na vyvýšeném podstavci.

Pohádkový kosmetický stolek pro holčičky má tři funkční zásuvky, do kterých si vaše malá parádnice může odložit všechny krásné doplňky a cennosti. Kosmetický pultík je růžový a je na něm krásný obrázek těch nejkrásnějších princezen z Disneyho pohádek. Součástí kosmetického stolku pro děti jsou i krásné doplňky, které jsou laděny do růžových a fialových barev. Set tvoří fialová čelenka spolu s prstýnkem a hřebenem a dva růžové flakonky na voňavku, menší s obrázkem Sněhurky a větší s obrázkem Belly, známé z pohádky Kráska a zvíře. Díky těmto krásným doplňkem se vaše maličká bude cítit jako princezna po celý den. Kosmetický stolek se dá jednoduše přenášet a vaše malá princezna si ho může vzít kdekoliv s sebou.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*36*51 cm
Celková výška51 cm
Rozměry balení15*15*24 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.